Славната телевизионна говорителка Радина Червенова ще вземе най-голямата пенсия в

...
Славната телевизионна говорителка Радина Червенова ще вземе най-голямата пенсия в
Коментари Харесай

Радина Червенова с най-голяма пенсия, 500 лв. за Кеца, инвалидна стотачка за Силвия Кацарова

Славната телевизионна говорителка Радина Червенова ще вземе най-голямата пенсия в родния шоубизнес, демонстрира изследване на Телеграф.  От Национален осигурителен институт са й споделили, че сигурно ще удари тавана, който от първи януари е 1440 лева

Една от най-големите пенсии в музикалната колегия ще получи естрадната легенда Васил Найденов. Тя е отвън персоналните пожизнени награди, които министерство на културата дава от няколко години - лист с изброени културни дейци, които взимат 700 лева вижте в галерията долу. Васил Найденов ще получава 500 лева месечно.

Силвия Кацарова още не се е пенсионирала, към този момент получава единствено инвалидна пенсия от към 100 лева Точно 352 лева получава друга от примите на естрадата Маргарита Хранова. Тя няколко пъти е кандидатствала за, премията за заслуги, само че не е получил утвърждение. Толкова получава и дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева.

В редиците на пенсионерите вокалът на група Сигнал Йордан Караджов.  Той споделя, че пенсията му е напряко смешна,  само че не желае да издава още детайлности. Актрисата Сашка Братанова взима една от най-ниските пенсии в артсредите малко над 200 лева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР