Славия спечели първата си победа за новия сезон, след като

...
Славия спечели първата си победа за новия сезон, след като
Коментари Харесай

"Славия" надделя в столичното дерби със "Септември" за първи успех през сезона

" Славия " завоюва първата си победа за новия сезон, откакто надделя с 2:0 " Септември " на стадион " Васил Левски ". Белите бяха по-добрия тим, като можеха да създадат триумфа си в столичното дерби много по-убедителен.

Ивайло Димитров даде задатък на отбора още в 11-ата минута, а през втората част Иван Минчев беше прецизен от дузпа.

Треньорът на " Славия " Златомир Загорчич беше направил много промени, само че те не се отразиха отрицателно на тима. Димитров откри в 11-ата минута с прекрасен диагонален шут с левия крайник.

Малко по-късно капитанът на белите Георги Петков се контузи неуместно и напусна терена. До почивката пропуски направиха Димитров и Георги Йомов.

Единствената заплаха за " Септември " пристигна след удар на Крис Гади с глава.

През втората част темпото спадна, само че " Славия " още веднъж имаше повече шансове. В 61-ата минута Александър Бранеков фаулира Димитров на границата на наказателното поле. Реферът Георги Давидов отсъди дузпа и изгони опитния бранител.

От бялата точка Иван Минчев нямаше проблеми да вкара.

Положението обаче беше дискусионно, откакто и повторенията не убедиха в правотата на арбитъра. Заради митинги в обстановката, треньорът на " Септември " Димитър Васев беше изпъден.

" Най-важно беше за нас да спечелим мача. Аз мисля, че имаме добър тим и просто ни би трябвало малко самочувствие, в този момент с този триумф то ще пристигна. Иска ми се сме измежду първите шест в класирането и имаме сили да го създадем ", сподели след дуела треньорът на " Славия " Златомир Загорчич.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР