Славия ще продължи да домакинства на стадион „Васил Левски“. Това

...
Славия ще продължи да домакинства на стадион „Васил Левски“. Това
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Българските отбори да забравят за Христов и Велков, двамата отиват в европейски клубове!

Славия ще продължи да семейства на стадион „ Васил Левски “. Това съобщи президентът на клуба Венцеслав Стефанов в изявление за „ Тема Спорт “. Той добави, че юношите на „ белите “ Андреа Христов и Стефан Велков ще бъдат трансферирани в европейски клубове.

„ Оставаме на „ Васил Левски “ за пролетта. Ще вършим замяна на главния терен на нашия стадион, само че не можем да успеем за толкоз малко време. Трите стадиони за школата, които бяхме почнали през есента, ги завършихме. Сега ще вършим други “, съобщи Стефанов.

„ Може би ще изпълним още един входящ трансфер. А за изходящи има още време, ще забележим. Интерес не липсва. Андреа Христов и Стефан Велков ще отидат в европейски клубове. Българските тимове да не помнят за тях. Няма късмет! С Галин Иванов ще се видя във вторник. Много е евентуално да остане. Същото важи и за Стефан Велков. Трябва да запазим гръбнака на тима “, добави босът на Славия.

„ За страдание не съумях да виждам контролите на лагера в Турция, само че се осведомих непрекъснато. Треньорите споделят, че всичко е минало добре. Момчетата са работили доста и крепко. Златомир Загорчич е удовлетворен. На мен това ми стига. Не желая да приказвам нищо в елементи за упованията ми от пролетта. Ще оставя времето да приказва. Приказките най-после. Сега ни чака работа “, призна президентът на „ белите “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР