Славия ще има нов старши треньор до десетина дни. Временният

...
Славия ще има нов старши треньор до десетина дни. Временният
Коментари Харесай

Станислав Генчев поема Славия?

Славия ще има нов старши треньор до десетина дни. Временният ментор Ангел Славков няма да остане на поста даже и да завоюва седмото място и вероятно по-късно баража за Лигата на конференциите против четвъртия на 11 юни (неделя).

Белите изгубиха трагично последния мача с Арда - 2:3, а преди този момент не съумяха да победят и Ботев (Пловдив) - 0:0 на " Колежа ".

Така в последния кръг те одобряват Локо (София), а кърджалийци гостуват на канарчетата. Шансовете на Славия за седмото място са минимални. Ръководството на столичани към този момент имало няколко варианти. Популярният управител Лъчезар Танев е предложил на белите испански експерт, който работел добре с младите играчи.
 Генчев: Разваля се настроението, след мача със Славия ще стане ясно бъдещето ми
Генчев: Разваля се настроението, след мача със Славия ще стане ясно бъдещето ми

Треньорът съшо по този начин разкри по кое време ще се стане ясно бъдещето му в клуба

Президентът Венцеслав Стефанов пък желал доста да ангажира за ментор Станислав Генчев. В края на дейната си кариера той мина през " Овча купел ", преди да се насочи към треньорството - първо в Лудогорец, а в този момент и в Локо (София). Договорът му с червено-черните изтича след последния дуел точно против белите във вторник (6 юни).

От управлението на Славия към този момент са потърсили Генчев. Той пък от своя страна чака развиване към възможния му избор за ментор на Ботев (Пловдив), осведоми " Тема Спорт ".

Жълто-черните желаеха младия експерт още през зимата, само че тогава той избра да остане правилен на Локо (София), до момента в който обаче в този момент нещата не стоят по този метод. Собственикът Иван Василев заплаши, че напуща, само че по всичко наподобява, че това няма да се случи. Все отново в " Надежда " предстоят промени, а той разгласи, че продава клуба.

Сред обсъжданите имена за нов старши треньор на Славия е бил и Христо Янев, който сега води Пирин и също завърши футболната си кариера в " Овча купел ".
 Славков: Не трябваше да зачитат втория гол, доста рано се радват играчите на Арда
Славков: Не трябваше да зачитат втория гол, доста рано се радват играчите на Арда

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР