Славия Прага посреща Барселона в трети двубой за двата тима

...
Славия Прага посреща Барселона в трети двубой за двата тима
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Славия Прага - Барселона, съставите

Славия Прага посреща Барселона в трети дуел за двата отбора от група F на Шампионската лига. Срещата е с начален час 22:00 и ще може да наблюдавате всичко най-интересно от срещата онлайн в GONG.bg.

Двата тима започнаха по противопоставен метод присъединяване си в тазгодишния шампионат. Домакините от Чехия направиха влиятелно тъждество като посетител на Интер в Милано, само че във втория си мач изгубиха с 0:2 като хазаин на Борусия Дортмунд. Това остави Славия на последното място в групата с 1 точка от два мача.

Барселона, от своя страна, стартира с тъждество 0:0 в Дортмунд, преди да успее по извънредно изстрадал метод да надвие Интер като хазаин с 2:1, след поврат. Сега "блаугранас " ще се опитат да затвърдят водачеството си в групата.

Славия Прага - Барселона 0:0

Ето и съставите на двата отбора:

Славия Прага: Ондрей Колар, Владимир Куфал, Онджей Кудела, Давид Ховорка, Ян Борил, Петър Севчик, Томаш Сучек, Лукаш Масопуст, Николае Станчиу, Ярослав Желени, Петер Оляинка;

Барселона: Тер Щеген, Жорди Алба, Жерар Пиек, Клеман Ленгле, Нелсън Семедо, Артур, Серхио Бускетс, Френки Де Йонг, Антоан Гризман, Луис Суарес, Лионел Меси;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР