Славия победи Лудогорец с 3:2 в мач от 18-ия кръг

...
Славия победи Лудогорец с 3:2 в мач от 18-ия кръг
Коментари Харесай

Славия постигна знаменита победа над шампиона Лудогорец в Разград

Славия победи Лудогорец с 3:2 в мач от 18-ия кръг на Първа лига. Това е първи триумф за клуба над този противник като посетител. Това бе първо проваляне за Георги Дерменджиев, след завръщането му в Разград.

Двубоят на стадион " Хювефарма сцена " трябваше да се изиграе през вчерашния ден, само че.

Секунди преди да измине половина час игра гостите поведоха в резултата. Франко Русо си означи автогол, в опит да пресече подаване в наказателното поле на Денислав Александров.

Рик Джонатан възобнови равенството в края на първото полувреме. Нападателят насочи компактен удар отвън наказателното поле, който попадна в близкия ъгъл на Светослав Вуцов.

Столичани върнаха преднината си единствено 113 секунди след подновяването на играта през втората част. Мартин Сораков засече с глава центриране отдясно на Денислав Александров.

" Белите " усетиха уязвимост в противниковата защита и удвоиха задатъка си в 54-ата минута. Галин Иванов направи резултата 3:1 с шут по земя от вътрешността на наказателното поле.

Резервата Кайо Видал понижи изоставането на първенците, засичайки с глава подаване във вратарското поле на Сон.

Лудогорец остава на 3-ата позиция в класирането с актив от 36 точки. Славия се изкачи до 11-ото място в подреждането с 20 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР