Славия отстъпи с 0:1 като гост на Хайдук Сплит в

...
Славия отстъпи с 0:1 като гост на Хайдук Сплит в
Коментари Харесай

"Славия" не успя да удържи "Хайдук" Сплит

" Славия " отстъпи с 0:1 като посетител на " Хайдук " Сплит в първия мач от втория квалификационен кръг за влизане в групите на Лига Европа. Реваншът е след седмица в София.
ЦСКА разпердушини " Адмира " за 9 минути (ГАЛЕРИЯ) Класическа преднина преди реванша в Австрия
Гостите стигната до първата си добра обстановката още в 4-ата минута. Владислав Узунов завоюва една топка в центъра на терена и откри Галин Иванов, който излезе очи в очи с вратаря Посавец, само че пропусна да се разпише. Домакините дадоха отговор с пробив и удар на Адам Гюрчо, който обаче бе надалеч от задачата.

В 16-ата минута Момчил Цветанов направи очевиден пропуск. Той излезе на чиста позиция, само че шутът му се озова право в тялото на младия пазач на " Хайдук ".

В 26-ата минута ветеранът Георги Петков се отличи с майсторско избавяне, откакто халфът на хърватите Анте Палаверса стреля мощно от 25 метра.

В 41-ата минута Иванов падна в наказателното поле, само че основният арбитър не отсъди дузпа, а даде жълт картон на българина за симулация. Секунди по-късно Узунов шутира, само че стражът на " Хайдук " мазета топката в страничния дирек.

В 56-ата минута Петков трябваше още веднъж да демонстрира класа, а няколко минути по-късно положителните му реакции за следващ път попречиха на домакините да открият резултата.

Все отново " Хайдук " поведе в 79-ата минута. Резервата Ахмед Саид се възползва от ново безредие в наказателното поле на гостите и от близко вкара за 1:0.

Проблемите за " Славия " продължиха и в 84-ата минута Сашо Александров получи втори жълт картон и респективно червен, оставяйки отбора да доиграе срещата в понижен състав.

Ако " Славия " успее да в профил " Хайдук ", в идващия кръг на квалификациите ще срещне спечелилия от двойката " Рудар " Веление - " Стяуа ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР