Славия осъществи два трансфера за ден. Вчера “белите” привлякоха халф

...
Славия осъществи два трансфера за ден. Вчера “белите” привлякоха халф
Коментари Харесай

Славия с два трансфера

Славия реализира два прехвърлянето за ден. Вчера “белите” привлякоха халф и бранител. Наставникът на столичани Златомир Загорчич на няколко пъти сигнализира, че се нуждае от укрепване на състава, а босът на клуба Венцеслав Стефанов съобщи преди дни, че се чакат нови играчи.

Така се стигна до взимането на хърватския нападателен халф Дени Валентич-Бара, който за последно е играл в Хайдук (Сплит), и Тейнур Марем. Полузащитникът Валентич не бе в групата за дуелите емжду двата тима от пресявките в Лига Европа, а след това бе освободен от Хайдук. Бара е роден през 1997 година. В кариерата си е носил екипите на словенския Копер и хърватския Цибалия (Винковци).

Другият нов в Славия е Тейнур Марем, който във вторник разтрогна с Царско село. Той е на 23 години и играе като краен и централен бранител. Марем изкара няколко сезона в Лудогорец, където се подвизаваше във втория тим, като по този начин и не съумя да пробие до мъжете. После мина през Дунав, след което при започване на тази година дебаркира в Царско село, където бе притеглен от някогашния ментор на столичани Веселин Великов.

Двамата се чака да бъдат картотекирани в БФС още през днешния ден и може да попаднат в групата за гостуването на Верея (Стара Загора). Мачът е в петък от 18:30 часа на “Трейс Арена”.

През идната седмица се чака още едно ново име да стартира със Славия и да играе в контролата с Локомотив (София) в паузата. Спарингът е на 8 септември (събота).

“Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР