Славия надделя с 2:1 Етър в мач от петия кръг

...
Славия надделя с 2:1 Етър в мач от петия кръг
Коментари Харесай

Младежки национал донесе победа на Славия

Славия надви с 2:1 Етър в мач от петия кръг на efbet Лига. “Белите” бяха по-активният отбор през по-голямата част на срещата и справедливо съумяха да стигнат до трите точки. Владислав Узунов откри през първото полувреме, само че груба неточност на вратаря на домакините след почивката бе на път да обърка сметките на отбора от “Овча Купел” и Даниел Младенов изравни. Все отново малко преди края на мача младежкият национал Калоян Кръстев донесе успеха на Славия.

Резултатът бе открит от домакините в 24-ата минута. Тогава Цветелин Чунчуков, а по-късно и Галин Иванов съумяха да се измъкнат от отбраната на Етър, като последният откри междина да подаде към връхлитащия в наказателното поле Узунов, който откри. До края на полувремето и двата отбора имаха по няколко рискови влизания към наказателното поле на съперника, само че до чисти обстановки не се стигна.

В 55-ата минута резултатът бе подравнен. Голяма неточност на вратаря Георги Георгиев, който не съумя да се ориентира добре при една тупкаща топка и я мазета в гредата, разреши на Даниел Младенов да насочи кълбото към мрежата на празна врата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР