Славия може да се окаже следващият отбор на вратаря на

...
Славия може да се окаже следващият отбор на вратаря на
Коментари Харесай

Славия иска да вземе Ники Михайлов

Славия може да се окаже идващият тим на вратаря на Левски Николай Михайлов. Както е известно, през този сезон предишният и през Ливърпул пазач е запаса на черногореца Милан Миятович и има единствено един мач - за Купата на България против Спартак (Варна). Отгоре на всичко в последните дни на трансферния прозорец на " Герена " привлякоха и национала Георги Георгиев от Славия, а за похлупак преди този момент контракт от 1 юли 2020 година подписа и сърбинът Зоран Попович.

Така за Ники Михайлов няма да има никакво място в родния му тим, още повече, че той несъмнено не е измежду любимците на треньора Петър Хубчев.

Славия от своя страна търси нов вратар. В момента титуляр е Антонис Стергиакис, който обаче най-вероятно ще бъде продаден през лятото. Негова запаса е 44-годишният Георги Петков. Сред обсъжданите имена в " Овча купел " е и това на Благой Макенджиев, само че сигурно шефът на най-стария столичен клуб Венцеслав Стефанов би желал в отбора да пристигна Николай Михайлов.

Ясно е, че за сина на Борислав Михайлов първа алтернатива е чужбина. Но поради актуалната комплицирана обстановка и фактът, че множеството клубове лимитират разноските си, е доста по-вероятно Ники да остане у нас. По принцип той неведнъж е казвал, че в България би играл единствено за Левски, само че пък нещата се трансформират, а в Славия той може да възроди кариерата си. Наскоро Михайлов направи много забавно изявление и похвали " белите " за политиката да постановат български футболисти. Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР