Славия и Локомотив Пловдив завършиха наравно 2:2 в мач от

...
Славия и Локомотив Пловдив завършиха наравно 2:2 в мач от
Коментари Харесай

Чунчуков измъкна "Славия" срещу "Локо" Пд

" Славия " и " Локомотив " Пловдив приключиха наедно 2:2 в мач от 31-ия кръг на Първа лига. Така " смърфовете " остават преди всичко в група " Б " на втората осмица с 38 точки, до момента в който " белите " са с 2 точки по-малко на втората позиция.

Още в 5-ата минута футболистите на Златомир Загорчич поведоха в резултата посредством Цветелин Чунчуков. Димитър Велковски подаде към Дарко Тасевски, който пропусна към Чунчуков и някогашният нападател на " Ботев " Пловдив прониза вратата, защитавана от Мартин Луков.

В 23-ата минута Георги Йомов центрира, Луков опита да отбие, само че топката срещна тялото на Стивън Езе и за малко да попадне в мрежата на гостите за повторно. Шест минути по-късно удар от фаул на Димитър Велковски срещна напречната греда на вратата на " Локомотив ". В 35-ата минута пловдивчани изненадващо изравниха резултата след неточност в отбраната на " Славия ", от която се възползва Димитър Илиев. Капитанът на гостите остана самичък против Георги Петков и с техничен удар направи резултата 1:1.

В 52-ата минута дебютиралият за " белите " Ертан Томбак центрира в наказателното поле, само че Чунчуков остана под топката и попречи на Радослав Кирилов, който можеше да нанесе по-добър удар и беше на по-добра позиция. Само две минути по-късно " Локомотив " поведе в резултата след бърза контра и отдалечен удар на Елитон, който направи беззащитен Георги Петков.

Четвърт час преди края на дуела удар на Ален Ожболт срещна страничната греда на вратата на домакините. В 83-ата минута още веднъж шут на Ожболт след неточност в отбраната на " Славия " срещна гредата зад Петков. Дълбоко в добавеното време на срещата Чунчуков се възползва от неточност в отбраната на гостите и с удар от близко изравни за крайното 2:2 с втория си гол в дуела след асистенция на Георги Йомов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР