Славия и Берое играят при 1:2 в първия съботен мач

...
Славия и Берое играят при 1:2 в първия съботен мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Славия 1:2 Берое, заралии отново удариха рано

Славия и Берое играят при 1:2 в първия съботен мач от четвъртия кръг на efbet Лига. Кукула откри в шестата минута. Тони Тасев изравни от дузпа в 38-ата минута.

Домакините са на осмо място във краткотрайното класиране с 4 точки и голова разлика 2:2, до момента в който старозагорци са четвърти с 6 пункта при 4 вкарани и 4 позволени попадения.

В третата минута Тони Тасев опита да изненада Бакер от директен свободен удар наоколо до тъча, само че топката мина над вратата.

Само 3 минути по-късно Абубакар Тунгара пусна превъзходен извеждащ пас зад защитата на домакините, при който Кукула излезе очи в очи с Вуцов и го преодоля с извънредно точно осъществяване по земя.



В седмата минута напрежението у столичани докара до неточност на Андреа Христов, който върна от центъра към Светльо Вуцов по извънредно неуместен метод, защото стражът изпита голямо усложнение да овладее, което разреши на Кукула да се озове още веднъж на стрелкова позиция, само че този път вратарят избави.

В 25-ата минута Ертан Томбак самичък си сътвори късмет да шутира, навлизайки от фланга във вътрешността, само че вдясно от задачата. В 29-ата минута Макрилос нахлу мощно отляво по крилото в пеналта и потърси близкия ъгъл, само че мерникът му изневери. В 34-ата минута Тони Тасев отклони от лявата греда към Калоян Кръстев, който обаче от непосредствена непосредственост пропусна да изравни с атрактивно осъществяване.

Станислав Тодоров уточни бялата точка в 38-ата минута, откакто Омар Сако извърши нарушаване против Тони Тасев. С отговорността се нагърби точно Тасев, който с брутално осъществяване в десния ъгъл простреля Бакер за 1:1.



Заралии още веднъж удариха рано през втората част. В 48-ата минута Симеон Мечев извърши заучено директен свободен удар, намирайки в наказателното поле резервата Омар Камара, който с първото си допиране в мача прониза по диагонала Вуцов за 1:2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР