Славия е много близо до това да реализира трети трансферен

...
Славия е много близо до това да реализира трети трансферен
Коментари Харесай

Славия отново продава в Серия А

Славия е доста покрай това да осъществя трети трансферен удар. " Белите " са в напреднали договаряния с елитния Аталанта за продажбата на юношеския наионал Андреа Христов. Контакти сред двата клуба имаше още през зимата, само че тогава не се стигна до съгласие. Смята се, че за връзката сред Ааталанта и Славия доста е оказал помощ и бащата на вратаря Емануеле Джерия, който играе на " Овча Купел ".

Клубът от Бергамо следи перспективния футболист и по време на квалификациите на юношеските тимове до 19 години в Испания, където завършихме 0:0 с домакините, само че загубихме с 0:2 от Франция и пропуснахме шанса да играем на финалите на европейското във Финландия през лятото.

Известно е, че братът близнак на Андреа - Петко, бе продаден през лятото на Фиорентина и постоянно играе за Примаверата. Очаква се родният гений последователно да бъде интегриран и в мъжкия тим на " виолетовите ".

През зимата пък различен гений на Славия - Калоян Кръстев, бе пратен чартърен в Болоня с алтернатива за пазаруване на правата му през лятото.

" Белите " направиха същински пробив в Италия в последните няколко месеца и съумяват да пласират най-хубавите си гении още до момента в който са прекомерно млади.

" Меридиан Мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР