Славия 2 : 0 Ботев (Вр) 65′ ГОООЛ! Юношата на

...
Славия 2 : 0 Ботев (Вр) 65′ ГОООЛ! Юношата на
Коментари Харесай

Славия - Ботев 2:1, дебютен гол за Доминик Янков с екипа на врачани


Славия

2: 0

Ботев (Вр)
 65′
ГОООЛ! Юношата на Лудогорец Доминик Янков връща едно попадение за Ботев (Враца). Младокът бе оставен непокрит и с удар по земя от границата на наказателното поле върна врачани в мача.
62′
Втора насилствена промяна за Славия. Владислав Узунов напуща с болки, вместо него Емил Стоев.
61′
Валери Домовчийски получава жълт картон.
59′
ГООООЛ! Георги Йомов удвоява резултата. При попадението му обаче останаха подозрения за засада.
58′
Георги Йомов върна към Узунов, който стреля над вратата.
54′
Владислав Узунов беше изведен от свои съотборник, само че преди да успее да нанесе удар топката му бе избита от краката.
46′ 45′
Край на първата част.
38′
ГОООЛ! Цветелин Чунчуков открива резултата в " Овча купел ". Стражът на " белите " Георги Георгиев с дълго подаване, което стигна до Чунчуков. Защитниците на Ботев не съумяха да го спрат и нападателят на Славия вкара топката в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Костов.
37′
Димитър Велковски получава първия жълт картон в мача, откакто задържа Дани Генов.
33′
Георги Георгиев се още веднъж се намеси доста добре. Този път Давид Рибейро насочи удар с глава, само че се намираше в засада, която беше маркирана от страничния рефер.
29′
Галин Иванов опита изстрел от отдалеченост, само че ударът му беше прекомерно слаб с цел да затрудни Красимир Костов.
24′
Христо Попадийн получи травма и ще бъде сменен от Мартин Атанасов.
 Снимка 438978
Източник:
12′
След осъществявания от корнер Валери Домовчийски имаше късмет да открие резултата за Ботев (Враца), само че ударът му се отби в страничната греда.
7′
Галин Иванов падна в наказателното поле, като имаше искания за дузпа след прикосновение с Илия Миланов. Георги Димитров подмина обстановката, а на повторението се видя, че съдията имаше право.
4′
Доминик Янков се измъкна от бранителите на Славия и стреля към вратата на Георгиев. Стражът на Славия сподели отличен инстикт и мазета топката.
1′
Георги Димитров дава начало на мача.
Състав 13 Георги Георгиев 33 Красимир Костов 83 Христо Попадийн 11 Андреас Васев 15 Емил Виячки 16 Апостол Попов 38 Милен Гамаков 30 Валери Домовчийски - капитан 19 Димитър Велковски 37 Венцислав Керчев 35 Георги Йомов 7 Георги Вълчев 5 Николай Дюлгеров 21 Давид Рибейро 23 Владислав Узунов 9 Даниел Генов 8 Славчо Шоколаров 8 Доминик Янков 33 Галин Иванов - капитан 18 Илия Миланов 9 Цветелин Чунчуков 28 Христо Златински Треньор Златомир Загорчич Сашо Ангелов Резерви 32 Антониос Стергиакис 1 Христо Митов 6 Давид Хуманес 6 Даниел Гаджев 71 Емил Стоев 19 Ивайло Михайлов 7 Калоян Кръстев 14 Мирослав Будинов 16 Мартин Ачков 10 Петър Атанасов 24 Мартин Атанасов 23 Симеон Мечев 20 Филип Кръстев 15 Филип Ждерич
Славия и Ботев (Враца) се изправят един против различен в първи дуел от следващия кръг на шампионата.
 Халф смени Лудогорец с Ботев (Враца)
Халф смени Лудогорец с Ботев (Враца)

Бразилецът се причисли към Доминик Янков

Домакините на " Овча купел " желаят да запишат нова победа на сметката си и по този начин да влязат в добра серия от резултати. Съперникът им пък се намира в игрова рецесия и всяка една точка ще бъде добре пристигнала за селекцията на Сашо Ангелов.
 Валери Божинов пробва да си уреди трансфер в Турция
Валери Божинов пробва да си уреди трансфер в Турция

Чужбина не е затворена страница за Божигол

В състава на домакините не престават проблемите с контузени играчи. В лазарета остават Карабельов, Христов, Мицански и Томбак. Най-вероятно Златомир Загорчич ще излезе с Георгиев на вратата и Попадийн, Виячки, Гамаков и Велковски в отбрана. Дюлгеров ще е опорен халф, а Узунов и Шоколаров ще работят в центъра на терена. Стоев и Иванов ще бъдат на двете крила, а офанзивата ще води Чунчуков.
 Янис Карабельов: Не мисля да променям Славия с различен български клуб, ще си заслужа трансфер в чужбина
Карабельов: Не мисля да променям Славия с различен български клуб, ще си заслужа трансфер в чужбина

" Футболът е игра на неточности "

В същото време Ботев идва в София в най-благоприятен състав. Сашо Ангелов най-вероятно ще пусне на терена Костов и в отбрана Васев, Миланов, Попов и Керчев. Не е изключено пристигналите чартърен от Лудогорец Давид Рибейро и Доминик Янков да стартират като титуляри.

Главен арбитър на срещата е Георги Димитров, с помощници Костадин Тановчев и Димитър Димитров. Делегат на БФС е Делян Асенов, а работата на реферите зорко ще следи Атанас Бозев.
 5 лв. за Славия - Ботев (Враца)
5 лв. за Славия - Ботев (Враца)

Срещата е в петък от 18:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР