Славиша Стоянович остава треньор на Левски“, въпреки офертите от националния

...
Славиша Стоянович остава треньор на Левски“, въпреки офертите от националния
Коментари Харесай

Стоянович се кръсти за бъдещето на „Левски“

Славиша Стоянович остава треньор на „ Левски “, макар офертите от националния тим на Латвия и два задгранични клуба. Това разгласи експертът след първата подготовка на „ сините “ за 2019 година. Сърбинът със словенски паспорт посочи, че договорът му с клуба е до лятото и едвам тогава двете страни ще преценяват дали ще продължат взаимна работа. Далеч по-неясно обаче е бъдещето на клуба поради финансовите отговорности и делата, които се водят против столичния отбор. А Стоянович посочи, че към този момент е изпадал в сходна обстановка и прекръствайки се помоли да не му се случва още веднъж.

„ Това е един сериозен проблем, цяла година играеш, с цел да се класираш за Европа… От клуба споделят, че всички ще е наред и да не се тормозя. До февруари ще се платят санкции и каквото там има. На мен няма да ми е за първи път, бил съм в сходна обстановка с „ Цървена звезда “, когато станахме първенци, само че не бяхме позволени до евротурнирите. И още две такива обстановки съм имал, очевидно нямам шанс. Да се помолим в този момент да не случва по този начин. От клуба ми дадоха обещание, че всичко ще е наред и аз им имам вяра. “

Опитният ментор посочи, че на първата подготовка са почнали 30 играчи, а други Паулиньо, Ривалдиньо и Луан Виана ще закъснеят поради анулиран полет, само че за лагера в Кипър групата ще бъде редуцирана до 27 футболисти. В четвъртък от „Герена“ ще разгласят и кои ще летят за острова на Афродита и кои ще се готвят в София.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР