Славин Славчев и Тихомир Василев се събраха отново, за да

...
Славин Славчев и Тихомир Василев се събраха отново, за да
Коментари Харесай

Детето на 2020 представи песен на Славин Славчев

Славин Славчев и Тихомир Василев се събраха още веднъж, с цел да напишат ария за 11-годишната Елица Узунова. Онлайн премиерата на парчето се състоя тази неделя в YouTube. " Летни мемоари " е плод на взаимната работа на певецa, спечелил българското издание на " X Factor " и музикантa и видеограф, които до 2019 година си партнират в рок-групата " Julian's Laughter ", предава life.dir.bg.

Пленени от гения и ентусиазма на един обещаващ млад реализатор, те вземат решение, че още веднъж е време да основат нещо дружно. Двамата вземат участие в аранжимента на песента. Славин написа текста, а Тихомир е създател на музиката и видеото към нея. Елица пък, като се изключи че пее ужасно, е определена и за " Дете на годината " за 2020 година (благотворителна самодейност на съдружие " Оренда " ).

Тя печели и премията " Герой на децата " със " Златна ябълка " за 2021 година (награди на Националната мрежа за децата). Това обаче напълно не са единствените достижения на дребното надарено момиче. От 2016 година до момента тя се явява и печели първи места от голям брой наши и интернационалните певчески състезания. През 2021-ва записва песента " Дари любов " дружно с Орлин Павлов, Етиен Леви, Маги Джанаварова, ТОНИ, Преслава Пейчева и Рафаел Пашамов.

Тя се трансформира в Национална благотворителна акция за изоставени деца от 0 до 6 година

Освен че пее, Елица свири на пиано, посещава уроци по солфеж. Тренира художествена гимнастика и тенис на маса. Хобито ѝ е да чете книги и рисува, а сега написа своята първа книга.



Отправната точка за плана " Летни мемоари " се появява първо в главата на Тихомир, откакто се среща с Ели. Истински въодушевен той споделя концепцията си със Славин, който пък през последната година и половина прави своите първи професионални стъпки в областта на музикалното продуцуране и аудио обработката. Елица се влюбва в парчето от първото слушане, а останалото е плод на една няколко часова звукозаписна сесия и доста смях и танци.

" Радвам се, че с Ели слагаме едно ново начало, тъй като имам вяра, че бъдещето крие доста забавни неща за нея ", споделя Тихомир Василев.

" Да се работи с Ели е наслаждение. Тя е извънредно работлива, всеотдайна е и ловко ръководи своя гений ", споделя Славин за работата си с момичето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР