Слави удари дъното, стигна Марианската падина и продължи да копае…Той

...
Слави удари дъното, стигна Марианската падина и продължи да копае…Той
Коментари Харесай

Мнение: Слави Трифонов удари дъното и продължи да копае

Слави удари дъното, стигна Марианската котловина и продължи да копае…Той съпостави пандемията с Турското иго. Това написа в своя профил във Фейсбук математикът Петър Велков .
Той разяснява на водещия Слави Трифонов във връзка честването на рождението на Христо Ботев.
" Ужасяващо безхаберие, отблъскващ популизъм, затулен в национализъм, посредством който той в действителност сподели дяволско пренебрежение към българската история, към българските герои. Показа недоумение на обикновени правила на ръководството, на демокрацията, на Правото и на медицината ", написа още математикът.
Публикуваме цялостното му изказване без редакторска интервенция:
Днес Слави удари дъното, стигна Марианската котловина и продължи да копае…Той съпостави пандемията с Турското иго. В изказване, гледащ съществено, говорещ намусено с паузи (защото това е задоволително, с цел да спечелиш симпатизанти у нас) той съобщи:
" Турците са били епидемиологичната конюнктура ", " те са били пандемията, която е превзела Баланския полуостров. " Ботев с Радецки нямаше по какъв начин да слезе на крайбрежията, в случай че беше спазвал разпоредбите на турския действен щаб. Ботев не е знаел, че народът е бил карантиниран. Карантиниран от личния си боязън ".
Ужасяващо безхаберие, отблъскващ популизъм, затулен в национализъм, посредством който той в действителност сподели дяволско пренебрежение към българската история, към българските герои. Показа недоумение на обикновени правила на ръководството, на демокрацията, на Правото и на медицината.
 Слави Трифонов разкри обичаната си книга Слави Трифонов разкри обичаната си книга
" Изкуството на войната " на Сун Дзъ, " Шогун " и " Цар Плъх " на Джеймс Клавел. И още други ". Тези книги са обичаните на Слави Трифонов, разк...
Да сравняваш обикновени неща, които се изискват от теб по време на пандемия, с това какво е трябвало да изтърпят в историята българите и човечество е висша форма на безочливост и безхаберие…
„ Трябва да бъдем господари на личната си орис. Да сме си решавали дали ще стоим у дома, дали децата ще вървят на учебно заведение. “ Той се присмя на Германия и немския народ...че били дисциплинирани, съблюдават законите и щели да се имунизират. Попита дали " та те, германците знаят ли коя е Райна Княгиня, чува ли са за Левски, Ботев...свободата е най-важна. “ Никой нямал право да ни взема свободата по какъвто и е да мотив! Та той приканва за непокорство и неспазване на законите...пуснете си CNN, с цел да видите до какво може да докара това...а по време на пандемия цената е още по-огромна - хиляди човешки животи....
Свободата била по-важна от живота. Не, господин Трифонов, животът е на първо място. 15 000 индивида починаха поради пандемията в България единствено за последните 10 седмици и и записахме рекордна смъртност от 70 години. Умряха доста повече хора в сравнение с по времето на едни от най-кръвопролитните войни за нас. И не, всичко това се случи освен в България, а в целия свят. Само поради безхаберието на човеци като Вас. Заради идиотизъм, псевдопатриотизъм, популизъм, липса на обикновена функционална просветеност, липса на човечност.
Ако смятате, че този човек с подобен популизъм, липса на обикновени умения и знания за ръководство, ще може да направи нещо за вас…много ми е тъжно….а екипът му от “експерти “ е по-зле и от него…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР