Слави Трифонов заслужава да бъде не само премиер, но и

...
Слави Трифонов заслужава да бъде не само премиер, но и
Коментари Харесай

Плеймейтката, която си татуира името на Слави: Заслужава да е премиер, влюбена съм в него!

Слави Трифонов заслужава да бъде освен министър председател, само че и президент! Имаме потребност тъкмо от неговото ръководство!

Това показа пред " България Днес " плеймейтката Галина Атанасова. Русокосата хала от Благоевград си татуира името на политика и ефирен водещ до сърцето и по този начин засвидетелства своята безконечна обич към него.

" Естествено, че гласувах за неговата партия! Много одобрявам още от дребна Слави и неговия екип. Те са хора със напълно разнообразни визии от тези на другите партии. Слави е национален човек и би оказал помощ на народа ни. Но като се замисля, то в случай че ние сами не си го създадем, който и да ни ръководи, все тая ще си е ", разяснява пред вестника русокоската.

Моделката е безапелационна, че Трифонов не би трябвало да се коалира с ГЕРБ, а с партията на Мая Манолова " Изправи се! Мутри вън " и останалите, с чиято поддръжка възможната коалиция би достигнала и надминала нужния брой депутати в Народното събрание.

" Колкото и хора да ме упрекнат и да кажат, че Слави е чалгар - на първо място той е индивидът с основно Ч. Това какви песни пее няма никакво значение. Мразят чалгата, но са първи горе на масите. Повечето от хората знаят единствено да гледат с неприятно, за жалост ", разсъждава още плеймейтката.

Тя не съжалява и за момент, че е татуирала за безконечни времена името на Слави Трифонов до сърцето си . " Никога не бих съжалила. Преди да го направя, много мислих, нищо че съм много импровизиран човек и върша много неща под въздействие на страстите. Но тъкмо татусът на Слави си беше премислен ", безапелационна е Галина.

Гологлавият шоумен и политик не е единственият, който е отпечатан върху тялото на плеймейтката. Преди него почтено място върху кожата на русокоската са намерили фолкпевците Константин и Борис Дали със своите имена и текстове на песни. Но единственият човек, инкрустиран с мастило да сърцето на Галина, си остава Слави.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР