Слави Трифонов започва да излъчва в кабеларка. Водещият започва работа

...
Слави Трифонов започва да излъчва в кабеларка. Водещият започва работа
Коментари Харесай

Слави Трифонов започва да излъчва в кабеларка

 Слави Трифонов стартира да излъчва в кабеларка. Водещият стартира работа в ТВ-1, която излъчва в интернет и е първата, която приюти Дългия за неустановен интервал от време.

Според слуховете, Слави към този момент прави сухи тренировки, с цел да стартира излъчването на " Шоуто на Слави " и друго политическо шоу още от 16 септември. Според други източници обаче, началото на новия сезон на Трифонов и компания ще е на 30 септември.

Екипът на най-популярния тв водещ си остава същият, като даже Ку-Ку бенд ще продължат с присъединяване си в шоуто. Междувременно Дългия е привикал хората си, като е оповестил, че към този момент не застава зад никоя политическа групировка.

" Сам съм, към този момент не стоя зад никой. Но това може да се промени, в случай че реша ", декларира Слави.

Човекът, който подава ръка на Слави за повторно е инженер Румен Ковачев. Преди 20 години той основава " Телевизионна къща ТВ1 " и стартира да построява и надгражда компанията си. Така през днешния ден има една от най-успешните и развити телевизионни компании на Балканите, писа " България през днешния ден ".

Познанството сред Слави и Ковачев е отпреди 20 години. Двамата се познават още от работата на Слави в " Каналето ". 

След като генералния шеф на Българска национална телевизия Лиляна Попова гони шоумена от " Сан Стефано 29 ", преди Би Ти Ви да го одобряват, всички излъчвания на " Хъшове " се вършат от ТВ-1.

" Още тогава знаех, че Слави ще успее ", споделя Ковачев. " Не се отчайваше пред компликациите и изглеждаше застрашителен и в най-трудните моменти. Винаги е знаел, по какъв начин да владее хората.

Колегата му от " Каналето " Камен Воденичаров е добър артист, само че някой не може да викне и никой няма почит към него.

Както се споделя, на Слави просто не можеш да откажеш ", безапелационен е Ковачев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР