Слави Трифонов във Фейсбук:Животът е странен и многообразен. И понякога

...
Слави Трифонов във Фейсбук:Животът е странен и многообразен. И понякога
Коментари Харесай

Слави: Всички, които са гласували за ПП-ДБ, всъщност са гласували за Бойко Борисов

Слави Трифонов във Facebook:

Животът е чудноват и многолик. И от време на време доста ни изненадва. Може да се каже, че през днешния ден в политическия живот на България имаше такава изненада.

Оказа се, че гласоподавателите на „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “, в действителност са дали своят вот да бъде защитаван, обгрижван и защитаван Бойко Борисов. Невероятно, само че факт.

Днес депутатите на ПП-ДБ гласоподаваха дружно с депутатите на ГЕРБ да бъде непокътнат имунитета на Бойко Борисов.

Я да го кажа още един път:

Всички, които са дали своят вот за „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “, в действителност са дали своят вот за Бойко Борисов.

Бойко Борисов в този момент е съдружен сътрудник на Политическа партия и Демократична България, те дружно си разпределят порциите от властта, дружно ръководят и се пазят взаимно. Сигурно им е доста прелестно на тия, които са дали своят вот за Политическа партия и Демократична България. Всъщност, аз от кое място да знам. Може пък в действителност да им е прелестно. Никой не знае какво усеща различен човек. Чувствата са интимна работа, а и те в оня запис нали по този начин го казаха…

И ще си разреша да направя една прогноза. За задачата, би трябвало да се обърна към Политическа партия и Демократична България:

Вие пазите Бойко Борисов, само че той ще ви изяде. Просто такава му е природата. И единствените излъгани и разочаровани ще останат хората, дали своят вот за вас…

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР