Слави Трифонов уволни от Магаданс Станислава Лефтерова, която очаква дете

...
Слави Трифонов уволни от Магаданс Станислава Лефтерова, която очаква дете
Коментари Харесай

Омраза до дъно! Слави изгони бременната снаха на Любен Дилов от шоуто си

Слави Трифонов уволни от Магаданс Станислава Лефтерова , която чака дете от сина на Любен Дилов, разбра HotArena .

Дългия изпъдил дългогодишната си балерина незабавно щом схванал, че тя чака дете от сина на някогашния му сценарист - Иван. Договорът на бременната в седмия месец танцьорка бил преустановен без никакви пояснение и без да й се даде опция да излезе в майчинство , както е съгласно българското законодателство.

Всъщност Слави не се вбесил от бременността й, а от обстоятелството, че се е сродила с омразната за него фамилия и е криела това от него и екипа му. Станислава си отпътувала от шоуто без почести и фанфари и сега поддържа загадка преписка единствено с едно от девойките в балета, с която станали близки приятелки.

Свекърът й Любен Дилов останал покъртен от държанието на Дългия и даже провел с него изпълнен с обиди диалог, който обаче не трансформирал решението на безскрупулния Трифонов

Бъдещата майка пък била толкоз афектирана от отношението към нея, че околните й се тревожели стресът да не се отрази върху бебето. Станислава и Иван Дилов са дружно от две години и решението да имат дете било авансово премислено. Двамата доста обичат да пътуват дружно и точно по време на едно от пътешествията си заченали бебока.

Любен Дилов първи научил новината, че ще става дядо, само че предпочел да я резервира в загадка, предават от Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР