Слави Трифонов свали една от институциите в своето шоу-актьорската вечер,

...
Слави Трифонов свали една от институциите в своето шоу-актьорската вечер,
Коментари Харесай

Слави пробва да удари Капките

Слави Трифонов смъкна една от институциите в своето шоу-актьорската вечер, която от години се излъчва в понеделник вечер. Вече два понеделника на нейно място се излъчва новата поредност в предаването „ Нещо лично”, в която посетител споделя случки от живота си, свързани с музика. За първи път на 16 април, понеделник, вместо Краси Радков и останалите му сътрудници се появи Евгени Димитров-Маестрото, чието посещение трябваше да бъде в петък.



Той обаче бе избран от държавното управление за ден на народен печал и по тази причина гостуването на Маестрото се придвижи в понеделник. Рейтингите отчели сериозен интерес към предаването, което се състезава с „ Като две капки вода” за половин час – от 22.30 до 23.00 часа. Затова Трифонов, който има отдавнашна омраза с продуцента на Капките Маги Халваджиян, реши да смъкна актьорската вечер и да пусне на нейно място „ Нещо лично”. Официалната причина е 25-те години от основаването на „ Ку-ку бенд”, по тази причина в понеделник ще гостуват музиканти от обичания оркестър на българите.

Вчера посетител бе Цветан Недялков, който също не пропусна да нападне семейството Халваджиян посредством брачната половинка на Магърдич. „ Стилистката Кремена ни бе облякла като великденски яйца”, ирониза облеклата си на един от концертите Цветан, а шефът му дълго се смя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР