Слави Трифонов ще намери начин да въздейства на политиката, без

...
Слави Трифонов ще намери начин да въздейства на политиката, без
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Слави ще влияе на политиката без да участва пряко

Слави Трифонов ще откри метод да влияе на политиката, без директно да взе участие в нея, както постоянно го е правил.

Това съобщи за „ Дарик” Любен Дилов-син, който дълго време работеше с телевизионния водещ през 90-те.

Слави Трифонов: От през днешния ден диря българи, които да заместят сегашната политическа класа

Парламентът отхвърли мажоритарно гласоподаване на избори. Слави: Извършиха прелом

В петък Трифонов разгласи, че ще търси нови хора, които да заменят сегашната политическа класа в България. Анонсът му беше общопризнат като оповестяване на политически план.

„ Извън шегата, че става за папа, мисля, че той ще откри метод, по който ще влияе на политиката, както постоянно го е правил, без самият той директно да взе участие. Мисля, че няма неприятен опит в политиката”, съобщи Дилов.

Интелектуалецът съобщи, че е склонен с премиера Борисов, „ че би трябвало да се приветства всеки опит да се разрита кошера, тъй като той вкарва хората в положение на избор и размисъл.”

Всеки опит като този, който Трифонов твърди, че ще предприеме, е доста потребен на обществото, счита още Дилов, без да дава безапелационна оценка дали симпатизира на някогашния си сътрудник.

На въпрос дали и за какво Слави Трифонов харесва Ахмед Доган, Дилов отговори, че Доган е харизматичен и доста хора го харесват.

„ Истината е, че Ахмед Доган е едно от най-ярките наличия в българската политика, все едно какво мислим за него - положително или лошо”, съобщи Дилов, който дефинира Доган като „ воин, който непрекъснато се движи във възходяща линия и даже когато има пропадания, те са постоянно доста трагични и публично значими. “

Слави Трифонов към този момент има зад тила си проведен референдум, извършен дружно с президентските избори предходната есен. Мнозинството от гласувалите тогава утвърдиха подкрепяните от Трифонов оферти в България да се вкара мажоритарна система на избиране на депутатите, партийните дотации да се понижат и да се вкара наложително гласоподаване.

Поради незадоволителната изборна интензивност обаче волята на гласувалите нямаше наложителен темперамент при разискванията в Народното събрание.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР