Слави Трифонов се изгаври с журналиста Антон Хекимян, който вече

...
Слави Трифонов се изгаври с журналиста Антон Хекимян, който вече
Коментари Харесай

Слави се гаври с кандидат-кмета Антон: Явно Бойко си избра един мисир

Слави Трифонов се изгаври с журналиста Антон Хекимян, който към този момент публично е кандидат-кмет на София. " Нали Бойко Борисов наричаше публицистите мисирки. Явно има и един мисир ", отсече саркастично шефът на Има Такъв Народ във връзка скока на известния новинар в борбата за столицата.   



Журналистът изненадващо разгласи, че напуща бТВ в събота, след близо 17 година прекарани в медията. Скоро по-късно се появи информация, че той ще бъде дълго упования претендент за кмет на столицата от ГЕРБ. 

В понеделник това се удостовери, когато ГЕРБ и Антон Хекимян дружно внесоха кандидатурата му в ОИК - София. 

" Всеки български жител, който дава отговор на изискванията на закона, може да бъде претендент за кмет. В този ред на мисли, Антон Хекимян очевидно дава отговор на изискванията на закона. Но дали дава отговор на изискванията на морала? Да приемем, че оня ден Бойко Борисов му е предложил, през вчерашния ден той си е подал оставката като началник на новините на БТВ и през днешния ден се е кандидатирал за кмет на ГЕРБ. Всичко това е малко евентуално ", написа още Трифонов. 

Според водачът на Има Такъв Народ е " по-вероятно той (б.р. - Хекимян) да симпатизира на ГЕРБ от дълго време и като началник на новините на БТВ в последните години той е проправял пътя на ГЕРБ в медийното пространство. Разбира се, не знам дали е по този начин, само че по този начин е най-логично. Не е нелегално, само че е доказателство за целия този политически водевил в общественото пространство на България ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР