Слави Трифонов се движи с пистолет из София от няколко

...
Слави Трифонов се движи с пистолет из София от няколко
Коментари Харесай

Слави гърми с пистолет „Зиг Зауер“ за 4000 лв.! Как е взел разрешително за оръжие, след като има проблеми със зрението?

Слави Трифонов се движи с револвер из София от няколко месеца насам, разбра HotArena.

Гологлавият водещ броил 4 000 лв. за револвер „ Зиг Зауер “. Не е ясно по какъв начин е изкарал наложителните курсове по пукотевица и се е сдобил с позволение за оръжие от работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) към Министерство на вътрешните работи, откакто от години има проблеми със зрението, писа „ Уикенд “.

Слави имал лиценз за владение на ловни оръжия, както и оръжия за културни цели, публикуван му от Министерство на вътрешните работи преди десетина години поради продуцентската му компания. Трифонов подал документи в Министерство на вътрешните работи, че му трябват оръжия за снимането на видеоклипове, кино и тв продукции. Когато трябвало да си възобнови лиценза, изискал да изкара и позволение за носене и приложимост на огнестрелни оръжиия. След като се сдобил с лиценз, Трифонов се запалил по стрелбата и си наел персонален инструктор.

Към лова Слави се запалил около някогашния си сценарист Росен Петров през 2009 година и даже ходел на курс по спортна пукотевица. Тогава почнал да обикаля родните ловни стопанства. В едно такова край Кърджали Дългия отстрелял великански муфлон.

Любимата пушка на водещия била „ Браунинг “. Цената й надвишавала 10 000 лева Шоуменът е прочут с това, че постоянно отказвал да яде от уловения от него дивеч.

Преди 16 години Трифонов едвам не станал жертва на безразсъден случай, провокират от него в имението на Илия Павлов в американската резиденция на олигарха в Мидълбърг. Дългия се разминал на косъм от гибелта, разбивайки главата си с ловната пушка на боса на „ Мултигруп “. Дали му една пушка за наедрял дивеч, с цел да постреля във въздуха. Тя обаче имала огромен обратен тласък, а Слави хал-хабер си нямал от заплахата за дилетант като него да борави с ловно оръжие.

Докато го предупредят да внимава за отката на пушката, Дългия изскочил на открито и гръмнал. След секунди влетял назад в стаята с голяма рана сред очите. Кръвта се стичала по лицето му, а Трифонов бил бледен от боязън, че се е самонаранил смъртоносно. В последна сметка не било нещо съществено – превързали го и му минало.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР