Слави Трифонов с пореден коментар към властта и мерките срещу

...
Слави Трифонов с пореден коментар към властта и мерките срещу
Коментари Харесай

Слави: Властта абсолютно се е самозабравила, а медиите са се превърнали в слуги

 Слави Трифонов с следващ коментар към властта и ограниченията против ковид.

Разбрах, че в неделя БТВ са осъществили предаване, в което деца задават въпроси на ген. Мутафчийски.

И незабавно ми хрумнаха още хрумвания за сходни излъчвания: Жени плетат венци от цветя и ги поставят на главата на ген. Мутафчийски, мъже варят ракия и в символ на почитание към ген. Мутафчийски я кръщават " Генералска ракия “.

Или ген. Мутафчийски излиза за работа, пали си колата, само че въодушевена група хора го вади от колата и го носи на ръце до работа.

Мога и още: Студенти от Художествената академия аплайват за " Гинес “, като рисуват портрет на ген. Мутафчийски в размер километър на километър.

И тук имам въпрос: Кой различен вижда, че в тази обстановка властта безусловно се е самозабравила и огромна част от медиите са се трансформирали в прислужници?

P.s. Между другото, до момента в който на брифингите мисирките питат " дали тамянът въздейства по някакъв метод на ковид “, то едно дете под 10 години е задало следния въпрос на ген. Мутафчийски: " Защо толкоз слушате Бойко Борисов – би трябвало той да ви слуша?! “

Виждате какво пита мисирката, имаща се за публицист и какво пита едно хлапе. Няма по какъв начин да отсъдим в интерес на мисирката, нали?

Мисля, че детските въпроси ознаменуват тоталния провал на българската мисирска публицистика.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР