Слави Трифонов продължава да трупа негативи и критики от най-различни

...
Слави Трифонов продължава да трупа негативи и критики от най-различни
Коментари Харесай

Писмо довърши Слави! Бивш член на екипа му го критикува

Слави Трифонов продължава да натрупа негативи и рецензии от най-различни хора! Интервюто на Слави Трифонов с премиера Бойко Борисов напряко му отряза главата. Шоуменът към този момент няма очи да огледа хилядите хора, които му имаха вяра, написа злословия.бг.

Един от тези хора е студентът Николай Чакъров. Той е взел участие като доброволец в референдума, иницииран от Дългия, само че в този момент е погнусен.

Ето и неговото отворено писмо, пристигнало в редакцията на „ ПИК “:

Доброволческият труд е забавно проявяване на демокрацията. Даваш гратис труда си и личните си запаси, тъй като си или доста набожен, или си доста доверчив.Общото и в двата случая е, че го правиш от някакъв идеализъм. Интервюто с Бойко Борисов сподели на всички доброволци какъв брой наивни идеалисти сме. Наивници, които повярваха на една обречена идея, на една утопична концепция за различен тип система.

Много мъчно мога да дефинира по какъв начин тъкмо се почуствах гледайки въпросното изявление. Обзе ме яд от комфортно – щадящите въпроси, позор, че 673 481 хора, дали персонално подписа си, останаха излъгани, гадност от нечистоплътната политика.

Може би най-силно беше възприятието, че съм предаден.Това е възприятието, което изпитваме всички ние, които работихме толкоз време под надпис, че няма такава страна. Но нека да бъркам. Обичам да бъркам. Грешката е най-големият урок.Аз персонално не знам какво да отговоря на всички тези 673 481 души, които 6 месеца, убеждавах,че този път ще е друго, че този път ще променим нещата,че този път народът ще се пребори. Явно съм ги излъгал.

Излъгъл съм моите другари, моите познати. Явно сте ги излъгали и вие. А преди година на един площад пред едни 100 000 души, казахте: “Аз съм един от многото ”.Може би сте от многото, само че от многото, които ни излъгаха, от многото, които ни демонстрираха, че не може да има смяна в държвата.

В последна сметка да изтъквам вашия сътрудник Ивайло Вълчев: “Оправяй се сам ”, като единствено ще прибавя „ Народе ”.Нали, Слави? Да ви напомня, че ние, като доброволци и жители, не работихме, с цел да извършите политическа партия, която да бъде патерица на ГЕРБ, работихме за тъкмо противоположното. Накрая желая да кажа на всички „ строители ” на актуалната фасадна народна власт: България е имало доста преди вас, ще я има и доста след вас!

Николай Чакъров, студент
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР