Слави Трифонов предложи саркастично Продължаваме променяната да се прекъстят на

...
Слави Трифонов предложи саркастично Продължаваме променяната да се прекъстят на
Коментари Харесай

Слави Трифонов: ПП да си сменят името!

Слави Трифонов предложи саркастично Продължаваме променяната да се прекъстят на " Продължаваме промяната дружно с мафията ". Повод за коментара му стана изявление на Кирил Петков, в което той изясни, че въпреки всичко Политическа партия ще отиде на срещата с ГЕРБ.
Прочетете още
Ето и цялият коментар на водача на ИТН:

Гледах изявление на Кирил Петков, в което той обясняваше аргументите за единодушието на “Продължаваме смяната ” да създадат среща с ГЕРБ идната седмица. Среща, на която да разискват опцията за сформиране на държавно управление.

Гледах го по какъв начин се изяснява, по какъв начин се гъне, по какъв начин се върти и по какъв начин се пробва да отговори на въпроса “Защо? ”. Защо след всички тежки думи, които изговориха той, Асен Василев и другите от “Продължаваме смяната ” - за кражбите на ГЕРБ, за корупцията на ГЕРБ, за модела “ГЕРБ ”, който би трябвало да бъде изкоренен, за закононарушенията на ГЕРБ, за отвращението към ГЕРБ - за какво те, от “Продължаваме смяната ”, в този момент ще се срещат с ГЕРБ?

Та нали ГЕРБ са отговорни за положението на страната, та нали самите те се споделят “Продължаваме смяната ”, тъй като желаят да трансформират наследството на ГЕРБ?

Те нали по тази причина се споделят “Промяната ” - тъй като ГЕРБ са злото, те са положителното.

И най-важното - нали Кирил Петков арестува Бойко Борисов? Казвам, че Кирил Петков го арестува, тъй като той по този начин ми написа в известие: “Аз арестувах Бойко Борисов. ”

И след всичко това, този човек сподели, че ще отиде на среща с ГЕРБ. Като в това време сподели, че спазвал предизборните си обещания.

В предизборните си обещания те твърдяха, че ще преборят мафията. Но в този момент обаче ще седнат на една маса с мафията като равни с равни. Значи, към този момент мафията не се арестува и вкарва в пандиза, а с нея се договаря - “за политики ”.

Затова, след целия този фарс, имам настоящо предложение: “Продължаваме смяната ” да се прекръсти на “Продължаваме смяната дружно с мафията ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР