Слави Трифонов предизвика истински скандал в мрежата. Лидерът на Има

...
Слави Трифонов предизвика истински скандал в мрежата. Лидерът на Има
Коментари Харесай

Слави Трифонов предизвика страшен скандал в мрежата! Разкри истината за далаверите на Асен Василев и Кирил Петков 

Слави Трифонов провокира същински скандал в мрежата. Лидерът на " ИТН " съобщи, че има доказателства за машинация за милиони от Асен Василев и Кирил Петков. И образно изясни по какъв начин работи схемата им.


В пост във Facebook, Слави разяснява, че преди години  ПП - Демократична България са били най-големите съперници на " инхаус " поръчките. И даже ги жигосаха като открита кражба на пари. Тогава те стопираха всички заплащания за градеж и ремонт на пътища,  обвинявайки министъра на Има Такъв Народ Гроздан Караджов във финансови злоупотреби и обири. " Как ще е кражба да платиш за към този момент свършена работа? Сега самите те започват " инхаус " поръчки и ги финансират в допълнение за построяването на автомагистрала " Хемус ".
 Нима това не е кражба господа ръководещи? Нима това не е машинация? Нали вие самите обвинявахте министър на Има Такъв Народ и ГЕРБ в най-големите закононарушения, като твърдяхте, че инхаус поръчките са изключително рискови и метод за източване на пари.  

 

Въпреки това в този момент употребявате същия способ. Дали вие не се пробвате по този метод милиони? " разяснява Слави. В поста си той разсъждава за най-големите измами в държавното управление в миг и проучва в детайли схемите за плащане  и източване на пари.


Ударът несъмнено ще засегне ПП-ДБ, които не престават да губят позиции и социална поддръжка. А всеобщите митинги, които се задават, няма да оказват помощ на правителството  да се задържи.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР