Слави Трифонов показа, че е зависим. Голяма част от българските

...
Слави Трифонов показа, че е зависим. Голяма част от българските
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Коалиция между БСП и ГЕРБ не може да има. БСП иска да смени този модел

 " Слави Трифонов сподели, че е подвластен. Голяма част от българските жители дадоха поддръжка освен на неговата партия, само че и на още няколко нови партии с вярата да бъде разграден моделът  “Борисов ". За страдание, само за няколко дни ние видяхме по какъв начин тези партии се отхвърлиха от своите гласоподаватели. Ако не искаше да бъде подвластен Слави Трифонов, ние давахме поддръжка против условия или неща, които са записани в неговата стратегия. " Това съобщи зам.-председателят на Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски пo БНТ.

По думите му изборите единствено са раздрусали Борисов и неговото ръководство, само че това е единствено първата стъпка.

Свиленски обърна внимание, че има потребност от държавно управление, което да извади тези хора от властта, да направи транспарантно финансиране на всички браншове, транспарантно провеждането на публични поръчки, да одобри Изборен кодекс, който да подсигурява почтени избори, а тези неща са останали някак настрана и липсва последователността, с която партиите са почнали.

Той напомни и предлагането на левицата за мораториум върху назначения на държавното управление в оставка, чиято поддръжка е закъсняла поради " новите партии ". Междувременното поради това в енергетиката са били заменени всички шефове, както и шефове на горски стопанства, библиотеки.

" Трифонов взема и връща мандата през фейсбук - очевидно ще продължи да се ръководи по този начин страната ", разяснява Свиленски.

" Коалиция сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ не може да има. Ние желаеме да сменим този модел. Няма по какъв начин промяната на този модел да мине през коалиция с този модел. Това може да го направи единствено Слави Трифонов и неговата партия, тъй като той отхвърля модела, само че в това време не прави нищо, с цел да го смени. Същото важи и за по-малките партии - споделят, че желаят да отстранен модела, само че и че не поддържат никого ", сподели още той.

Свиленски прикани за повече разсъдък, повече отговорност и разяснява, че още едни избори ще дойдат малко допълнително както на страната, по този начин и на самите жители.

" Обществото чака решения - за пенсиите, за здравните ограничения, за обществените оферти. Парламентът би трябвало да поработи. Държавата има потребност от актуализация на бюджета ", посочи социалистът и добави, че Българска социалистическа партия ще подходи отговорно към обстановката и ще се опита да направи по този начин, че българските жители минимално да усетят проблемите, с които са затиснати.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР