Слави Трифонов отдавна е обект на обсъждане от страна на

...
Слави Трифонов отдавна е обект на обсъждане от страна на
Коментари Харесай

Лъсна Най-Строго Пазената Тайна В България! За Ужас На Всички Слави Трифонов Загуби Детето Си, Трагедия! Никой Не Знаеше, Че Има

Слави Трифонов от дълго време е обект на разискване от страна на медиите, а и на доста от феновете. И то най-вече не с работата си, а с персоналния си живот. Или по-точно казано с неуспехите в интимната сфера.

За своите 51 години шоуменът още не може да се похвали освен с жена до себе си, нито с дете. Ясно е, че множеството от звездите не се радват на идиличен любовен и фамилен живот. Повечето от тях обаче най-малко съумяват да се снабдят с правоприемник, който да осмисли дните им.

За жал, това не важи за Слави Трифонов. Въпреки голямото си предпочитание да бъде родител и да даде всичко на хлапето си, ориста като че ли не стопира да го разиграва. Според разкрития на близки до него източници, това си има своята ясна и разумна причина.

И тя е, че в предишното на Слави цели четири дами са зачевали от него, само че все нещо не се е получавало. Това заяви вестник „ Ретро “.

Първата, която е носила детето на Дългия, е била актрисата Силвия Лулчева. Двамата със Слави са имали връзка през 90-те години, само че били прекомерно млади и не желали поколение. След диалог стигнали до единодушието, че би трябвало да махнат бебето, с цел да не пречи на кариерите им.

Втората, която забременяла от шоумена, била огромната му обич Маги Ангелова. Бременността й обаче е несполучлива, а изневерите на Слави поставят завършек на връзката им.

Почти същото през годините се повторило и с Галя от балет „ Сатен “, както и с Мартина Огнянова. Последната не роди от Слави Трифонов, само че за сметка на това към този момент има две деца от мъжа си Коко Колев.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР