Слави Трифонов обяви, че няма да преподпише договора с бТВ.

...
Слави Трифонов обяви, че няма да преподпише договора с бТВ.
Коментари Харесай

Слави Трифонов във вариант „челюсти“. Какво мислят акулите?

Слави Трифонов разгласи, че няма да преподпише контракта с бТВ. Това значи завършек на „ Шоуто на Слави “, което се излъчва всяка вечер към този момент 19 години. Естествената реакция на мнозина бе, че Дългият има нови проекти.
Глупаво е да се мисли, че тим от близо 150 души, ще се разпадне и всеки ще поеме по собствен път. Несериозно е също, да се позволява, че човек като Трифонов, който е успявал да оцелява във всевъзможни обстановки – от време на време радиоактивни, - до 2000-та година с „ Ку-ку “, „ Каналето “ и „ Хъшове, а по-късно с „ Шоуто… “ не знае накъде да поеме. Организираният от екипа му Референдум би трябвало да е убедил и най-големите скептици за капацитета на „ шоуто “.
Чалгаджията, конспиратора, довереника на олигарси, милионери и прочие квалификации занапред ще влязат в оборот. Срещу него ще се изправят всички сили на статуквото. За да бранят крепостта. Или кочината – както щете го наречете.
Отдавна се промъкват клюки и изказвания, че Слави е в тим с олигарси като Цветан Василев, Иво Прокопиев, Сашо Дончев, Огнян Донев и други, с които крои прелом след прелом.
А може да е с Орлин Алексиев, мощният човек на ГЕРБ в столична община. Кой знае. Нещо като комплот със сили „ от вътрешната страна “. И такава версия съществува.
Пеевските медии от своя страна пробутват „ горещата “ диря, която води Трифонов право при ген. Решетников в Москва. Оттам до кабинета на Корнелия Нинова на „ Позитано “ 20 е един телефон разстояние…
Пак свинемедиите от време на време предсказват крахът на Трифонов, а след изказването му, че напуща бТВ и креативната му гибел. Толкова доста им се желае, че може и да си имат вяра и да имат вяра, че някой им има вяра. Присъщо за безмозъчния концерн на депутата-милионер.
Ще перефразирам известната мисъл на Бисмарк за войната сред Германия и Русия по следния метод: Войната със статуквото наподобява цялостна нелепост, точно по тази причина е наложителна.
Трифонов може да е тръгнал към политиката – в случай че това значи сбогуването с бТВ, - от самоувереност. Да е подбуден от огромните концерти и страстите на публиката, от големия брой българи, взели участие в референдума и от известността изобщо. И ето – скача в дълбокото.
Там обаче го чакат акулите от елита – политически, управнически, бизнес и на места културен. Дали е наясно с заплахите? А дали акулите не са се ояли и със забавени рефлекси?
Ще е забавен конфликт. Най-вече от позиция на дясното. Точно като подобен припознават Трифонов и компания огромна част от почитателите му. Прибавете значително от българите в чужбина плюс решените да стачкуват посредством гласа си пред урните.
Този къс разбор е „ от пръв взор “. Тепърва предстоят догатки, мнения и предвиждания.
Да не забравяме ГЕРБ и Бойко Борисов. Премиерът се закани след евроизборите да „ разчисти къщичката си “, както обича да се показва. Ако го направи същински и стартира най-накрая ръждясалите от дълго време промени, може да се върне в мача.
И да не забравяме: „ Ливърпул “ опустоши магьосника Меси и гранде „ Барселона “ с 4:0 от 0:3. Някои умеят да го вършат по сложния метод.

Борис Петков, Фрог нюз
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР