Слави Трифонов няма шанс!. В това е сигурна фолк легендата

...
Слави Трифонов няма шанс!. В това е сигурна фолк легендата
Коментари Харесай

Луна: Слави няма да успее на предстоящите изборите, аз ще спечеля президентските!

" Слави Трифонов няма късмет! ". В това е сигурна фолк легендата Луна.

Певицата, която дава поръчка за идващите президентски избори, споделя пред „ България Днес “ , че няма да гласоподава на парламентарния избор, защото никой не заслужава нейния глас.

" В Слави Трифонов няма живот.  Той е като останалите политици. Погледнете им физиономиите, какви са изпити. Имам възприятието, че всички са ми като подчинени, като възпитаници ",  споделя Луна. Певицата не утвърждава мераците на Дългия за влизане в Народното събрание. За него тя има изключително мнение.

" Слави не може да се мери с мен! Превъзхождам го и ще загатна  -  фактът, че съм жена е задоволителен. Схеми, измами, финансова поддръжка, поддръжка от подземния свят - аз не се занимавам с такива неща и не изповядвам демонизма “.

Луна разкри, че разпродава своите парцели поради публични цели. Тя е безапелационна, че с парите от продадените жилища ще финансира част от президентската си акция. Тя дава обещание, че ще се кандидатира и ще завоюва конкуренцията, тъй като народът има потребност от жена лидер. Певицата е сигурна, че ще победи на президентските избори тъй като феновете й са доста и всички ще гласоподават за нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР