Слави Трифонов няма да е министър-председател и няма да се

...
Слави Трифонов няма да е министър-председател и няма да се
Коментари Харесай

Иван Гарелов: Слави Трифонов няма да се занимава с изпълнителна власт

Слави Трифонов няма да е министър-председател и няма да се занимава с изпълнителна власт. Такова мнение изрази журналистът Иван Гарелов в утринния блок на Нова телевизия „ Здравей, България ".

Според Харалан Александров електоратът на Трифонов чака той да е катализатор на смяната. Той дава отговор на това очакване. Един тип ледоразбивач на революцията, който ще интронизира новото водачество, счита Александров. В ход е същата интервенция като с царя. Колкото по-мистично, неразбираемо, загадъчно, толкоз по-вълнуващо е и повече мечти и очаквания се влагат в него, счита Александров. Според него най-интересното е оттук насетне дали „ ИТН " ще се схванат с другите протестни партии. Това е интригата на идващия парламент. Те сложиха началото на едно прелестно другарство с „ Демократична България ". Очаквам то да прерасне и да се развие в благополучен брак, сподели Александров.

Иван Гарелов е сигурен, че ще има промени в подреждането на партиите след предварителния избор. Сигурен съм, че ГЕРБ ще падне. Сигурен съм, че Слави Трифонов ще акумулира гласове и може да излезе преди всичко. Сигурен съм, че Българска социалистическа партия ще загуби част от гласовете. Очаквам прогрес на „ Демократична България ". Очаквам спад на Отровното трио, съобщи Гарелов.

ГЕРБ понасят вреди и от свадите в комисията по проверката, оглавяване от Мая Манолова, считат още двамата събеседници.

Тече дълга и напоителна процедура по демонизирането на Борисов, счита Александров.

Това беше един доста сериозен трус за ГЕРБ, счита Гарелов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР