Слави Трифонов никога не е спирал да бъде политик от

...
Слави Трифонов никога не е спирал да бъде политик от
Коментари Харесай

Желязков: Слави Трифонов никога не е спирал да бъде политик от екрана

Слави Трифонов в никакъв случай не е спирал да бъде политик от екрана – с тези думи министърът на превоза Росен Желязков разяснява огромната поддръжка, която партията „ ИТН “ получи на тези избори.

„ Всяка вечер той отправяше политически послания и това беше повече от 15 години. Неговите тези и позиции, било то под формата на музика, танци и скечове, доближиха до хората. Вече е моментът обаче, когато има политическа обстановка, при която би трябвало да се поеме ясна отговорност – и това е отговорността за ръководството “, сподели Желязков в „ Тази заран “.

По думите му е ясно, че ГЕРБ е първа политическа мощ и се усещат спечелили в тези избори.

„ Нещо повече – разликата сред първия и втория е към 270 000 гласа. С Българска социалистическа партия разликата е още по-голяма, а те бяха главният ни конкурент преди и си остават главен конкурент поради политическите ни разлики. Анализаторите приказват по този начин, като че ли ГЕРБ е изгубила изборите “, разяснява Росен Желязков.

Той съобщи, че партията не е загуби 300 000 гласа, а е имало по-малка изборна интензивност и нови субекти, които са споделили, че ще ръководят оттук насетне.

„ В момента, като се каже името на Борисов, има някакъв уплах и той е единственото, което сплотява парламентарната съпротива “, добави министърът на превоза.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР