Слави Трифонов не подмина и коментира разразилия се скандал между

...
Слави Трифонов не подмина и коментира разразилия се скандал между
Коментари Харесай

Трифонов: Влизаш в парламента и взимаш 100 милиона

Слави Трифонов не подмина и разяснява разразилия се скандал сред депутата от ГЕРБ Делян Добрев и депутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева във връзка назначенията на доближени до Добрев хора на основни позиции в администрацията на община Хасково.

" Депутатът от ГЕРБ и някогашен министър Делян Добрев е набутал в общината в Хасково кумеца, кумицата, първата си братовчедка, брачният партньор ѝ…. И цялата тая група е взела публични поръчки за над 100 милиона лв.. А пък нощес, нарушители обраха една кола инкасо и взеха 300 хиляди лв.. Горките. Не са уцелили закононарушението. Без да се постанова да слагаш маска, да използваш оръжие, да пребиваш хора. Просто като влезеш в Парламента и взимаш 100 милиона лв. ", написа Трифонов.

" Значи какво излиза? Ако искаш да си изпечен, недостижим и да правиш, каквото правиш, без да те преследва полиция и на всичкото от горната страна да печелиш големи пари – не слагай маска, не взимай оръжие в ръцете си и не пребивай хора. Просто влез в Парламента. По сегашната система ", е изводът на шоумена.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР