Слави Трифонов нападна евродепутата Ангел Джамбазки и защити разпалено барабаниста

...
Слави Трифонов нападна евродепутата Ангел Джамбазки и защити разпалено барабаниста
Коментари Харесай

Мощен скандал между Джамбазки и Слави заради наркотици!

Слави Трифонов атакува евродепутата Ангел Джамбазки и отбрани разпалено барабаниста на „ Канарите “, наказан на затвор за шофиране след приложимост на опиати, написа

„ Барабанистът на оркестър „ Канарите “ е наказан на 6 месеца затвор, две години без брошура и 490 лв. санкция, тъй като карал дрогиран. Значи, в случай че Ангел Джамбазки беше барабанист на „ Канарите “, а не евродепутат, в този момент щеше да е в пандиза.

Да живее справедливата българска правосъдна система! “, написа Трифонов, неглижирайки обстоятелството, че Джамбазки бе заловен с 1,08 промила алкохол в кръвта, а не с опиати.

Пропуснат е и фактът, че Стоян Стоев - Малкия Канар не за първи път ще лежи в пандиза. Той към този момент прекара 6 години зад решетките за разпространяване на опиати.

„ Не познавам барабаниста на „ Канарите”, не разясня неговия проблем “, отговори Джамбазки.

„ Познавам Станислав Трифонов. Познавам го задоволително добре, с цел да се учудя от неговата твърдяна позиция. Изглежда, че Станислав Трифонов оправдава използването на наркотични субстанции. Въпросът ми към Станислав Трифонов е елементарен.

Дали е употребявал наркотични субстанции? “, попита евродепутатът.

 Facebook
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР