Слави Трифонов намери новата Крисия. Тв водещият организира кастинг за

...
Слави Трифонов намери новата Крисия. Тв водещият организира кастинг за
Коментари Харесай

Слави Трифонов откри своята нова Крисия

Слави Трифонов откри новата Крисия. Тв водещият провежда кастинг за гении под надпис „ Нова звезда ”, а новото му огромно изобретение е Елена Василева от Асеновград, научи HotArena.
След осъществяването си на песента „ Кой уши байрака? ”, тя се трансформира във любимка за успеха. Слави не крие благосклонностите си към нея и на няколко пъти загатна, че е подготвен да я трансформира в новата Крисия.
„ Страхотна си. Ти си същинско изобретение. Шокиран съм от това осъществяване. Тя по този начин ме блъсна в главата. Трябва да го схващам. Ти ни разруши душевно ”, не стопира да сипе похвали за надареното дете Дългия.

Според хора от екипа, той сигурно ще й предложи предстоящ ангажимент и ще се възползва от опцията да я продуцира.
Трифонов постоянно е споделял, че точно Крисия е най-голямото му изобретение. Когато се появи за първи път при Слави тя бе едвам на 8 години, написа „ България през днешния ден “.
Години наред цялото й семейство бе заето с телевизионните задължения на момичето. Тя непрекъснато пътуваше от Разград до София за участия в предаването, взе участие и в детския конкурс на „ Евровизия ” и даже зае второ място в състезанието.
Впоследствие поради нея финалът на „ Евровизия ” се реалокира в България, когато спечелилите от Италия се отхвърлиха да го провеждат.

Преди година поради натоварения график Крисия завърши контракта със Слави.
Именно поради това той се зае интензивно да търси нови и нови гении. Според него това е една от най-гледаните рубрики в шоуто и от доста време Слави даже обмисля да продуцира ново предаване с млади гении. Идеята сигурно ще бъде утвърдена от всички, които са почитатели на неговите излъчвания. Засега това е единствено план обаче, защото договорът му за „ Шоуто на Слави ”, по този начин и не е възобновен с шефовете на Би Ти Ви.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР