Слави Трифонов наистина явно е решил да забие в земята

...
Слави Трифонов наистина явно е решил да забие в земята
Коментари Харесай

България днес: Крисия при Слави в програмата на Нова година

Слави Трифонов в действителност очевидно е решил да забие в земята БТВ и Нова тв с удар там, където боли най-вече и се помни дълго - с невероятна новогодишна стратегия с доста звезди.

Шоуменът политик няма да се спре пред нищо и не пести нито лев, с цел да смае България с 3-часова стратегия.

Поредния му удар е привличането на обичаната от цяла България Крисия, която порастна и като че ли се позагуби отвън шоуто.

Сега е доста евентуално да излязат дружно на една сцена навръх 31 декември

Малката изпълнителка и шоумена прекратиха професионалните си връзки преди години, само че Дългия реши да я предложения в новогодишното си шоу, заяви " България през днешния ден ". 

Въпреки че не е имало обществени пререкания сред двамата, мнозина останаха с усещане, че раздялата на Крисия с шоуто не е предходна напълно безпрепятствено. В момента една от обичаните звезди на България учи в националното музикално учебно заведение в София и съвсем няма изяви.

Неочаквано обаче тя бе поканена от екипа на Дългия, с цел да взе участие в празничната стратегия на новата телевизия. От обкръжението на Слави нито са сюрпризирани от решението му, нито го считат за нещо особено.

„ Това не е никаква изненада. Говорот, че се събират, като че ли Слави и Крисия са били гаджета. Тя беше дълги години част от екипа и това е обикновено нещо ”, споделя сценаристът Тошко Йорданов.

Той добавя, че с изключение на Крисия, присъединяване в шоуто ще вземат и други звезди, които изгряха на сцената на предаването.

„ Крисия си учи в Музикалното учебно заведение, ние си вършим телевизия и не виждам какво е неправилното. В празничната стратегия ще взе участие и господин Андреев, както и Миро ”, разкрива още той.

Още на bgdnes.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР