Слави Трифонов купи тв Стара Загора, става ясно от Търговския

...
Слави Трифонов купи тв Стара Загора, става ясно от Търговския
Коментари Харесай

Слави купи телевизия Стара Загора, мести я в София!

 Слави Трифонов купи тв " Стара Загора ", излиза наяве от Търговския указател. " Да, продадох я ", сподели адв. Дамян Георгиев, притежател на сдружението " Статис " АД, което има малкия екран. Той не сподели каква е цената, макар че съгласно осведомени договорката е била за 500 000 лева

Представител на сдружението към този момент е Евгени Маргаритов Димитров-Маестрото, който влиза и в Съвета на шефовете дружно с Диана Димитрова Младенова и Ася Тодорова Тодорова - все хора от екипа на Слави. Промените в Търговския указател са направени на 10 октомври.

Датата на приключване на мандата на Съвета на шефовете е 5 август 2021 година От 10 октомври седалището на компанията към този момент е в София, в зала 12 на НДК, която се намира в така наречен малко НДК. Там бяха стаите на екипа на " Шоуто на Слави ". Изглежда, там ще е студиото, написа " 24 часа ".

Журналистката Станимира Димова, която също е била в управата на малкия екран, написа доскоро в профила си във фейсбук:

" Тъжна съм... Телевизия Стара Загора става Седем Осми... Тъжна съм, тъй като съм създавала тази марка, през далечната 1996 година и персонално аз, когато беше съвсем невероятно, съгласно изискванията на " Шоуто на Слави ", направих по този начин, че да излъчват от Стара Загора. Не за седмица, а единствено за 3 дни...беше казус за " Шоуто "... И в никакъв случай не е ставало въпрос за пари... " ТВ " Стара Загора ", макар че се излъчва от града на липите, е национална телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР