Слави Трифонов изненадващо поиска да се помири с Лили Иванова

...
Слави Трифонов изненадващо поиска да се помири с Лили Иванова
Коментари Харесай

Слави Предлага Общ Концерт На Лили Срещу 100 Бона

Слави Трифонов изненадващо изиска да се сдобри с Лили Иванова и даже предложи да създадат взаимен концерт, пък той ще й заплати 100 000 лв..

Необичайната оферта на Дългия бе направена в ефир пред хиляди очевидци по време на гостуването на композитора Митко Щерев в „ Шоуто на Слави ” на 2 март. Дългия очевидно е решил да го играе добър, подавайки ръка на естрадната прима, която дълги години бе обект на солени смешки и обиди в предаването му.

И въпреки музикантите от „ Ку-ку бенд ” да одобриха с плевел смях поканата на шефа си към Лили, той увери, че е изцяло сериозен. „ Дай да се сдобрим с Лили и да я поканим и да създадем нещо дружно с нея ”, предложи Трифонов на своя посетител. Композиторът отвърна с „ Добре ”, въпреки че се съдеше с певицата за авторски права и даже й забрани да извършва негови песни.

Усмихвайки се обаче, Митко Щерев разяснява: „ Ако ми изиска 100 000 лв., аз ги нямам ”. „ Абе стига с тия 100 бона. Ако пък ги изиска, ще й дам. Голяма работа в този момент. Голям праз. Важното е да се сме живи и здрави ”, изригна театрално Слави към известния си посетител. И добави в същия приповдигнат дух: „ Ако Лили Иванова желае, ще работим за нея да създадем концерт, да пее. Ти ще участваш ли? ”, на което композиторът на „ Осъдени души ” още веднъж с усмивка на устата отвърна с „ Разбира се. ”

„ Госпожа Иванова, в случай че приемете, ние с господин Щерев ще създадем каквото е належащо. Каквото пожелаете. Само кажете, приемайте ни с господин Щерев като две златни риби, ще създадем каквото поискате от нас ”, опита се да умилостиви Слави от екрана злопаметната прима, написа „Таблоид“.

Учиндолецът и кубратската дива влязоха в люта война преди доста години, откакто в предаването на Трифонов всяка вечер започнаха да се гаврят с нея и да я имитират просташко. Любима тематика на водещия и до момента е възрастта на Иванова, като изтърканата към този момент смешка на неин тил е, че Лили помни даже динозаврите. Певицата не съумяла да преглътне и вица, съгласно който един път карала мотор и я спрял катаджия, който й споделил: „ Г-жо, Иванова – 120! ”, а тя отвърнала: „ А, не – единствено на 90 съм ”!

В един миг чашата на търпението на легендата преля и тя също стартира да дава отговор злобно на Слави, като даже го прокле. Смята се, че здравословните проблеми на Дългия се отключили след тежка магия, която Лили направила при ходжа в далечната 2001 година след конфликта си с Трифонов в предаването „ Всяка неделя ”.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР