Слави Трифонов има връзка с красива гимнастичка, твърди столичен таблоид.

...
Слави Трифонов има връзка с красива гимнастичка, твърди столичен таблоид.
Коментари Харесай

Слави има връзка с гимнастичка: Трифонов влюбен в 22-годишната Снежана Дечева

Слави Трифонов има връзка с красива гимнастичка, твърди столичен таблоид. Според жълтото издание, Дългия от няколко месеца е влюбен в грацията Снежана Дечева. Хубавицата е на 22 години и с изключение на дейна спортистка, е и модел в организация „ Ивет Фешън “.
Според обявата, Трифонов се срещнал с гимнастичката малко преди турнето му „ ИТН “ в Лондон в зала „ Арена “ предходната година. Снежана танцувала на концерта му дружно с останалите девойки от ансамбъла. Двамата тогава разменили координатите си и очевидно по-късно са траяли да се срещат.
Преди дни Трифонов поканил младото момиче на вечеря в София, твърди вестника.

Слави преди този момент я взел с джипа си и двамата се отправили към изтънчен столичен ресторант. Дечева неотдавна чествала рождения си ден и се похвалила пред приятелките си, че получила необикновен подарък от доста специфичен за нея човек.

Снежана Дечева съумяла да омайност Слави на концерта му в Лондон предходната година
Също по този начин, през вчерашния ден стана ясно, че някогашната другарка и огромна обич на Слави Трифонов Магдалена Ангелова била поканена в новата телевизия на шоумена „ Седем осми “. Това гласи последната клевета в тв средите, като съгласно осведомени Дългия предложил на психоложката да води лично предаване, разбра „ Галерия “.
То щяло да бъде със обществена устременост, вид риалити, по сходство на „ Истински истории “ по Би Ти Ви и „ Съдби на кръстопът “ по Народоосвободителна въстаническа армия.

В него щели да бъдат представяни действителни проблеми от практиката на Маги като фамилен терапевт.
За разлика от сходните риалити шоута, предаването по „ Седем осми “ щяло да бъде концентрирано напълно върху построяването на фамилните полезности и съхраняването на положителните взаимоотношения сред сътрудниците.
Маги към момента обмисляла офертата, настояват осведомени. Психоложката и Слави поддържат връзка единствено като другари. Съпругът на Ангелова обаче имал терзания жена му да работи за някогашния си, пък въпреки парите да били много положителни. Трифонов предложил на Маги месечна заплата от 10 000 лв., като й дал цялостна независимост сама да събере екип от хора и да напише концепцията на предаването.

Припомняме, че Ангелова към този момент има опит в риалититата. Тя взе участие в тазгодишния сезон на „ Женени от пръв взор “ като мачмейкър и терапевт. За страдание, нито една от четирите двойки не съумя да резервира фамилния си статут.
Инфо: лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР