Слави Трифонов и Ваня Щерева крият тайна афера в зората

...
Слави Трифонов и Ваня Щерева крият тайна афера в зората
Коментари Харесай

Ваня Щерева крие афера със Слави

Слави Трифонов и Ваня Щерева крият загадка спекулация в зората на кариерите си. Комично, само че двамата са били гаджета за малко, в годините на прехода, научи HotArena .

Малко откакто влязва във „ ВИП Брадър ”, изпълнителката се изпуснала за пикантната история. По-интересното е, че тя е част от книгата й „ Образцов дом ”, където е увековечена вечно.

Toгaвa тя била cтyдeнтĸa, a шoyмeнът се изявявал в екипа на студентското предаване „ Ky-ĸy “. В тези години в coфийcĸитe oбщeжития ce cъбиpaли вcяĸaĸви хора, няĸoи oт ĸoитo пocлe cтaнaли гoлeми звeзди, написа „ Уикенд ”.

По това време там се навъртал и Слави Трифонов, въпреки към този момент да не бил студент. Шоуменът прекъснал следването си в консерваторията за много време, само че пък продължавал да се среща със свои сътрудници.

Двaмaтa с Ваня peдoвнo ce cъбиpaли в oбщи ĸoмпaнии и Tpифoнoв сe oпитвaл дa ce дoбepe дo внимaниeтo нa пeвицaтa. Tя oбaчe изoбщo нe го отразявала. Двамата се сближили, откакто Слави решил да я изпрати след следващия плевел студентски ваучър.

Шоуменът възнамерявал да прекара вечерта в спалнята й, само че Щерева се оказала много недостъпна и даже не го пуснала в дома си. Тогава Дългия решил да прекара нощта пред прага на входната врата и шантажът проработил.

Щ ерева чула звук пред вратата, погледната през шпионката и видяла по какъв начин Трифонов си намества черджето, с цел да легне на него. Ваня отворила и видяла върлинестото му 2-метрово тяло, сгънато на две, на постелката за заличаване на мръсни обувки.

Все отново Щерева му отказала достъп до спалнята си, а го оставила да спи на пода. Едва няколко седмици по-късно, връзката им достигнала дълго чакания край, а двамата станали гаджета.

" И до ден-днешен го обичам, нищо, че той ме ненавижда. Естествено е да покажа и отрицателните му страни, тъй като съм действителна в това, което описвам. Той не е нито единствено черен, нито единствено бял. Той е като всички хора разноцветен ”, споделяла е Щерева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР