Слави Трифонов и партията му Има такъв народ имат волята

...
Слави Трифонов и партията му Има такъв народ имат волята
Коментари Харесай

Камен Воденичаров: Партията на Слави има волята да промени много неща в България

Слави Трифонов и партията му " ИТН " имат волята да трансформират доста от нещата, които досега съществуват в страната. Това декларира в изявление за " Истории от прехода " артистът и водещ в телевизия 7/8 Камен Воденичаров.

" Това, което отличава Слави Трифонов и моите сътрудници от телевизия 7/8, е, че те имат волята да трансформират доста от нещата, които до този миг съществуват. Със сигурност визията за избавител и за това, че с магическа пръчка някой ще пристигна и ще промени внезапно България и тя ще стане Швейцария, скърбя, само че това просто няма по какъв начин да се случи. Това е дълъг развой ", споделя Воденичаров.

Според него единственото несъмнено нещо, което вижда, работейки с екипа на Слави Трифонов, е, че те имат концепцията и волята нещо да се случи, а дали ще съумеят - това никой не знае.

" Това зависи значително от взаимоотношението с други политически сили, с други играчи или с хората, които поддържат този план. Например Христо Иванов и " Да, България " заявяват нещо сходно. Дали ще може да стане зависи от доста условия и не зависи от един човек. Поради тази причина е доста значимо хората да мерят и да преценят накъде отиват... Преди 2000 години Иисус Христос не можа да убеди жителите на Йерусалим, че е пристигнал, с цел да ги избави и те го посрещнаха с възгласи, " Добре пристигнал, Осанна - да си жив и здрав, какъв брой те обичаме! " и след 7 дни гласоподаваха Пилат Понтийски да го разпъне на кръст. Давам този образец, тъй като тази борба е от хилядолетия. Дали ще стане зависи както от личностите, по този начин и от хората ", разяснява още той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР