Слави Трифонов готви инвазия за кметските избори на есен, твърдят

...
Слави Трифонов готви инвазия за кметските избори на есен, твърдят
Коментари Харесай

Слави Трифонов готви атака на кметските избори

Слави Трифонов готви инвазия за кметските избори на есен, настояват два самостоятелни източника.
Гологлавият водещ към този момент е провел предварителни сондажи със социолози и в околните седмици счита да предприеме обиколка в страната.
Трифонов има желание да издигне 18 претендента в огромните регионални градове и по този метод да направи генерална подготовка за идващия парламентарен избор.
За задачата Дългия деликатно опипва почвата преди да застане с името си зад избрани персони, които съгласно него имат късмет да станат градоначалници.

След напускането си от bTV, Трифонов към момента не беше декларирал твърдото си желание да влезе в политиката, само че в този момент то към този момент е реалност, без значение, че на този стадий е импровизирано.
Нещо повече – Дългия е задействал сценаристите си да търсят освен подобаващи претенденти за локалните избори, само че и такива, които да оглавят негови политически офиси в централната част на България.
До този миг Трифонов организира два кастинга за млади политици. Последният бе преди близо година, когато дружно с лекар Иван Нинов, професор Атанас Раденски и лекар Йордан Бъчваров направиха събеседване с определени от тях българи, които обявиха предпочитание да вземат участие в смяната на политическата система.

Наскоро Слави Трифонов разяснява абсурда с връщането на дотациите от страна на партиите: Оптимистичното е, че с помощта на тези свободни медии (предимно сайтове), които не скриха абсурда със дотациите, само че и на многото свободни и виновни жители, които не си мълчаха, над 30 милиона лв. от нашите пари няма да потънат в партийните каси, сподели той. И още: „ Това че партиите години наред са си трайкали, че им отпускат повече от законово открития размер дотация, не е проблем на никакъв закон. Проблемът е в противозаконното използване на закона. Прилагане на правилото „ Ако мине “. На този принцип предходната година партиите са получили по 13,23 лева на глас. А не по 11 лева Така бюджетът за 2018 година е бил ощетен с над 6,5 млн. лв.. “
Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР