Слави Трифонов едва е изчакал да приключат трите грандиозни концерта

...
Слави Трифонов едва е изчакал да приключат трите грандиозни концерта
Коментари Харесай

Слави Трифонов с нова става, почива си в имението

Слави Трифонов едвам е изчакал да приключат трите грандиозни концерта на „ Ку-ку бенд” и е бил опериран по неотложност на 24 юни, разгласи неговият сътрудник Иво Сиромахов.

Трите титаниеви пирона в левия му крайник предизвиквали безчовечен болки даже когато си почивал, по тази причина той бил изправен пред алтернативата да заменят пироните с нови или да му слагат изкуствена тазобедрена става, писа „ Уикенд “.

Слави предпочел по-сложният и непосилен, само че по-дълготраен и сигурен вид да заменят потрошената му става с протеза.

Трифонов имал опция да направи 5-часовата интервенция при най-хубавите хирурзи в немска клиника, само че се доверил на родни медици.

Слуховете приказват, че Трифонов е бил опериран от известния ортопед доктор Андрей Йотов в частната болница „ Софиямед”.

Д-р Йотов е брачен партньор на някогашната тв говорителка и сегашен вицепрезидент Илияна Йотова.

Преди промяната на потрошената му става с протеза, медиците го уверили, че ще възвърнат предходната пъргавина на крайници му и даже още веднъж ще може да върви на фитнес.

Заради новата става, до края на живота си Дългия трябвало да не помни за тичането, както и всевъзможни тежки физически действия.

Още преди 8 години, когато счупил тазобедрената става, разновидностите пред него били същите – да се смени цялата става или да заковат с пирони счупеното място.

Макар че познавал най-хубавите травматолози в столицата, Трифонов предпочел интервенцията да бъде направена в Стара Загора.

Д-р Братоев направил интервенцията. Когато лекарят му споделил, че ще се наложи да кове с пирони, Трифонов към този момент бил квалифициран. „ Кови ме, изобщо да не ти пука. Давай!”, разказвал е шоуменът.

След счупването на крайници обаче, цялата конструкция на гърба и таза му се изменили и Слави рискувал да седне в инвалидна количка, в случай че не се оперира. Известно време той дори се придвижвал с нея.

Когато за следващ път Трифонов не се появи в шоуто си в понеделник екипът на вечерното предаване взел решение да оповести обществено каква е повода за неналичието му.

Че хирургическата намеса е била по неотложност удостоверява и фактът, че е осъществена в почивен ден, когато планови интервенции не се вършат.

Самият Слави към този момент е изписан от болничното заведение и се е прибрал в имението си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР