Слави Трифонов е вдигнал мерника на бизнесмена с висаджийска закваска

...
Слави Трифонов е вдигнал мерника на бизнесмена с висаджийска закваска
Коментари Харесай

Забъркаха Слави Трифонов в нагла измама по морето

Слави Трифонов е вдигнал мерника на предприемача с висаджийска закваска Борислав Желязков –Боби Манекена, дълготраен брачен партньор на моделката Маги Желязкова. Близки до шоумен №1 на България разкриха пред " Уикенд “, че Дългия възнамерява да подаде сигнал до прокуратурата поради измами с мними негови участия в плажната дискотека " Карибски пирати “ в Китен.

Фолк заведението, ситуирано на централния плаж в курортното градче, неколкократно езаблуждавало туристите това лято, че Слави и неговият " Ку-ку бенд “ ще гастролират при тях. От " Карибски пирати “ прибирали по 20 лв. вход на наивниците, подлъгани от стотици разлепени из Китен, Лозенец и Приморско плакати с лика на Трифонов, рекламиращи идното му присъединяване. 

Едва когато нетърпеливите да видят наживо Слави и " Ку-ку бенд “ си броят почтително таксата " вход “, с цел да влязат в дискотеката, измамата лъсвала. Оказвало се, че Дългия и бенда му нямат присъединяване, а ставало въпрос за тематична нощ – диджей да пуска най-големите им шлагери. " Тази машинация с мнимите участия на Слави върви с голям триумф по Южното Черноморие от най-малко 5-6 години. Куриозното е, че той разбра за казуса едвам това лято, откакто десетки хора са му писали известия във Facebook за какво лъже хората, че ще изнася концерти в морски нощни заведения “, издава човек от екипа на предаването. 

Трифонов приел яростно сигналите от излъгани негови фенове и упълномощил задача на адвокатския си екип да събере цялостна информация за гешефтите, които нощните заведения по Южното Черноморие въртят с неговото име. Частното следствие на Дългия открило, че единствено това лято 3 заведения – нощни заведения в Ахтопол, Созопол и Китен, са заблуждавали с афиши, че той и " Ку-ку бенд “ ще се изявяват. Най-нагли обаче били от " Карибски пирати “ в Китен, които цели 4 пъти употребили него и бенда, с цел да си изпълнят бара.   " Дискотеката е голяма и може да събере 1000 души. Сами сметнетете какъв брой пари е направила, лъжейки хората, че Слави ще се изявява – по наши калкулации са събрали 70-80 000 лв. единствено от входове. Това е машинация в изключително огромен размер и началника има цялостни учредения да сезира прокуратурата “, признава човек от екипа на " Ку-ку бенд “. 

Плажния бар в Китен, както и цялата крайбрежна линия в курортното градче се стопанисва от над 15 години от компания " Атлиман “, благосъстоятелност на Боби Желязков – Манекена. Навремето някогашният брачен партньор на Маги Желязкова постави ръка върху плажа като представител на боса на ВИС-2 Жоро Илиев, който кумува на венчавката му с къдрокосата манекенка. След гибелта на Главния, премахнат от снайперист през лятото на 2005 година, Боби Манекена резервира правото си да бъде концесионер на плажа в Китен, той стопанисва и Южния плаж в Приморско. 

Запознати с бизнеса на Боби Манекена настояват, че това лято той не се занимава директно с ръководството на най-оборотната си дискотека " Карибски пирати “, а е поверил плажния бар в Китен на морски хитрец, именуван Ники Полицая. Онзи отчитал 50% от облагите на някогашния брачен партньор на Маги Желязкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР