Слави Трифонов е готов на авантюра – с предложенията си

...
Слави Трифонов е готов на авантюра – с предложенията си
Коментари Харесай

Любомир Стефанов: Слави Трифонов е готов на авантюра – еднопартийно правителство на малцинството

Слави Трифонов е подготвен на случка – с предложенията си за министри той освен е подготвен на, а на еднопартийно държавно управление на малцинството. Подкрепа може да търси в бъдеще - по избрани политики, като стартира да изнудва своите сътрудници преди още да си ги е основал.

Това сподели политологът доктор по БНР. Той допусна, че в случай че Има Такъв Народ не получи поддръжка за оферти си кабинет, партията ще се окаже сама против всички. Така, „ в последна сметка ще изгубят всички “, тъй като гласоподавателите за следващ път ще се убедят, че овластените да ръководят няма да оправдаят упованията болшинството от българския народ да живее добре. При следващи (трети) избори, интензивността ще спадне още повече.

Рекордно ниската изборна интензивност на 11 юли може да се изясни и с отчаяние от политиците, и от сезона, подобаващ за отмора след пандемията, и с неналичието на конфликт на хрумвания сред претендентите и обединенията.
 Любомир Стефанов: Политическата корупция е чумата на българския преход Любомир Стефанов: Политическата корупция е чумата на българския преход
Методът и схемата „ имам човек някъде си “ – това се крие в подаръчната торбичка на българската политика. Това мнение и...

„ Явно политическите партии не съумяват да уловят и да формулират дневния ред на обществото “, добави Стефанов.

Изчегъртването не се случи, счита още политологът. А партиите са сюрпризирани от резултатите. С разхвърляния избор хората явно подсказват какво би трябвало да вършат политиците – да следват девиза на българския парламент „ Съединението прави силата “.

По думите на Любомир Стефанов репутацията на Николай Василев е меко казано противоречива, само че очевидно достолепията му са задоволителни, съгласно партийците от „ ИТН “, с цел да са подготвени да му поверят ръководството на страната.

Когато страната е в рецесия, не е време за изпробване, само че в случай че пък не опитаме „ нещо друго “, няма да разберем дали ще проработи. Да се надяваме на здрав парламентаризъм, който може и би трябвало да бъде коректив, сподели още доктор Стефанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР