Слави Трифонов е давал обяснения пред Комисията за защита от

...
Слави Трифонов е давал обяснения пред Комисията за защита от
Коментари Харесай

Трифонов е давал обяснения пред Комисията по защита от дискриминация заради "Песен за Лена"

Слави Трифонов е давал пояснения пред Комисията за отбрана от дискриминация по отношение на песента за Лена Бориславова, която преди месец разгласиха от екипа му.

Това изясни самият той в подкаста " При ТоТо ".

" Парадоксално, само че и в този момент една песничка, която направиха моите сценаристи, и я пуснаха, тормози дотолкоз, че аз през днешния ден давах пояснения пред комисия, която през днешния ден ме кара да давам пояснения ", сподели Трифонов, а в следствие изясни, че става въпрос за Комисията за отбрана от дискриминация, пред които е давал пояснения за " Песен за Лена ".

Според него би било по-добре, в случай че са се подиграли с мъж.

" Трябваше да се извинявам през днешния ден, давах пояснения за какво сме създали тази песничка, в която аз изобщо не вземам участие ", описа Слави.

" Нищо не се е трансформирало. Това е доста тъжно. Някаква песничка, някакви хора пеят нещо и това фрустрира дотам, че мен също ще ме дават на Европейската комисия за тази песничка ", добави водачът на " ИТН ".

След като песента за някогашната говорителка на кабинета " Петков " излезе, тя разгласи, че ще съди шоумена.

Сценаристите пък обясниха, че нямат общо с песента, а тя била " национално творчество ", на което се натъкнали.

По-късно хората на Слави пуснаха и ария за някогашния министър председател Кирил Петков, където възпяват и татко му, както и текст за водача на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР