Слави Трифонов е дарил тайно цялата печалба от концерта си

...
Слави Трифонов е дарил тайно цялата печалба от концерта си
Коментари Харесай

Слави дари тайно печалбата от концерта в Лондон на майките на деца с увреждания!

Слави Трифонов е дарил скрито цялата облага от концерта си в Лондон на 9 юни, научи HotArena.

Както преди време даде обещание, парите са отишли в организацията на майките на деца с увреждания, които стачкуват пред Народното събрание. Шоуменът обаче доста държал дарението му да не става публично притежание. Затова не е споделил нито дума за него в предаването си по Би Ти Ви, писа „ Уикенд “.

Точно какъв брой пари е превел Трифонов на майките, се пази в цялостна загадка по негово категорично гледище . По информация на „ Уикенд ” обаче става въпрос за зашеметяваща сума. Приходите от билети за концерта в най-голямата зала в Лондон са били близо 4 милиона лв. . Не е ясно каква част от тях са отишли за наема на залата, организацията на концерта, пътуването на екипа до Англия, разноските за хотел и така нататък Най-вероятно обаче облагата е била най-малко милион, от който Дългия не е задържал нито стотинка. Всичко е импортирано в сметката на Конфедерацията за отбрана правата на децата. 

Това е може би най-голямото подаяние, което шоуменът в миналото е правил, считат хора от екипа му. Той от години се занимава с щедрост, ангажирайки се с най-различни дела, като за разлика от доста други обществени персони, държи да не се подвига звук към това. Парите за майките са първото подаяние, за което заяви обществено още на 22 май – повече от месец и половина преди да го направи.

Жените към момента не са решили защо ще ги похарчат. Първоначално са считали да ги влагат в осведомителна акция, която да запознае обществото с проблемите на децата им и да ангажира повече хора с персоналната им идея. Плановете обаче се трансформирали. 

Откакто чу за майките, Слави не стопира да приказва за тях в ефир и да носи фланелки в тяхна поддръжка. Всяка вечер приканва хората да им оказват помощ, прави филми за децата с увреждания, кани посетители, с цел да дискутират тематиката. По-добра осведомителна акция от тази няма по какъв начин да се направи ”, обясниха пред „ Уикенд ” близки на майките с увреждания. Затова в Конфедерацията се отказали от първичните си планове и сега търсят най-хубавия метод за вложение на дарението. 

Парите от Лондон не са единствените, които Дългия е внесъл в касата им. На 15 юни той заяви, че от предаването „ Господари на ефира ” са му превели над 13 000 лв. от извоювано от него правосъдно дело за нарушение на авторските му права. Тази сума също е дарена на Конфедерацията .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР